Servants.Live

Livestreamend op weg naar je project

Met Servants.Live houden we contact. We praten je bij over het laatste nieuws, laten actievoerders aan het woord om handige tips te delen, beantwoorden je vragen, bespreken een inhoudelijk thema en hebben contact met een projectland.

Doe jij volgende keer mee met Servants.Live? Reserveer meteen dinsdagavond 31 augustus in je agenda. Tussen 20.00 en 21.15 meeten we!

Altijd als eerste op de hoogte van Servants.Live? Ga naar mijn.worldservants.nl/project en klik op het Whatsapp-icoon om lid te worden van jouw whatsappgroep. Of installeer gewoon de World Servants app en krijg vanzelf een notificatie!

Het programma start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 kun je vanaf deze pagina inloggen in het programma. Zorg ervoor dat je op tijd inlogt en gebruik dan als naam je projectcode en daarachter je eigen naam. Om mee te doen heb je een laptop/computer met microfoon, geluid en webcam nodig. Het handigst is als je een headset/oortjes gebruikt. Als je geen laptop/computer ter beschikking hebt, dan kun je ook met je mobiele telefoon deelnemen. 

Kom binnen!

Heb je technische problemen? Neem dan via whatsapp contact op via nummer 06 111 07 113 . Let op: je kunt dit nummer niet bellen, je kunt alleen whatsappberichten sturen. 

Terugkijken

Servants.Live is het leukst als je live meedoet. Lukt dat een keer niet, dan kun je in de playlist hieronder je gemiste editie terugkijken: