MA316 | Verrassing bij terugkomst in Utrecht!

Geplaatst op 4 aug 2016 - 17:03

In het nieuwsbericht van vrijdag 29 april werd er een speciale wens uitgesproken. De groep wilde 'iets' lekkers bij terugkomst in Utrecht. Daar konden ze op rekenen!

De 'hongerige groep' kwam bij aankomst in Utrecht vanuit Brussel letterlijk niets te kort. Er werd genoten van een schaal kaas en worst tot zelfs tosti's! Welverdiend na het harde werken en de lange terugreis met veel tussenposen.

Zoals ook te lezen is in de eerdere nieuwsberichten heeft de groep een mooi project achter de rug. Het mag tevreden zijn over het resultaat van de bouw van de lerarenwoningen van de basisschool in Perete!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.