Medewerkers

 

 • Anouk Zoer

  "Meegaan op project is een verrijking geweest voor mijn leven. Door het samenwerken als groep én met de lokale bevolking leer je met andere ogen kijken naar de wereld om je heen. Het is een prachtig avontuur en ik kwam terug met een enorm gezegend gevoel. Ik ben blij dat ik me mag inzetten bij World Servants. Op deze manier hoop ik een steentje te mogen bijdragen zodat een ieder ander ditzelfde gezegende gevoel mag ervaren!"

 • Crista Schipper

  "Jaren geleden heb ik zelf de groei en verandering mogen ervaren tijdens drie verschillende projecten. En die ervaring gun ik iedereen! Ik ben World Servants altijd blijven volgen met de diepe wens er zelf ooit te mogen werken. En ineens kwam het op mijn pad. Ik ben enorm dankbaar dat ik mag helpen bouwen aan verandering voor de deelnemers en zo ook de lokale bevolking van de verschillende projectlanden."

 • Marijke van Delft

  "Ik hoop dat vele jongeren de kans krijgen om mee te gaan op een van de projecten. Het samen werken met de bevolking in een projectland is een ervaring die je nooit meer vergeet. Ik was al jaren vrijwilliger bij World Servants en toen ik de kans kreeg om hier mijn werk van te maken, liet ik die kans niet liggen!"

 • Jan van der Leest

  “Mijn grote en mooie uitdaging is om voldoende financiële steun te vinden voor de projecten die World Servants samen met haar partners in het Zuiden en de Nederlandse deelnemers uitvoert.”

 • Jelmer Krist

  "Ik geloof in de kracht van jongeren. Tijdens een project zijn de jongeren en de bevolking van het projectland op een geweldige manier samen actief, waardoor ontwikkeling voor beiden mogelijk is."

 • Perro

  "Ik mag zelf niet mee op project, maar ben blij dat ik toch een bijdrage aan World Servants kan leveren. Zo zorg ik voor een enthousiaste ontvangst van bezoekers aan ons kantoor door hen een dikke knuffel te geven. Ook stroomlijn ik het logistieke proces door de postbode kwispelend aan te kondigen en pakketjes in ontvangst te nemen. Verder zorg ik voor het geestelijke welzijn van mijn collega's door regelmatig met hen te spelen en te wandelen. Vooral op donderdag, want dan staat de viskraam verderop."

 • Rozan Klerk

  "Ik ben dankbaar voor de mooie herinneringen die ik tijdens mijn projecten heb gemaakt. Zowel voor de locals als voor de groep is het een onwijs waardevolle en leerzame ervaring die ik iedereen gun. Ik vind het belangrijk om iets te doen tegen de oneerlijke verdeling in de wereld en dat kan heel praktisch tijdens een World Servants project. Net zo goed als dat in de projectlanden kan, kan dat ook in Nederland. Daar hou ik mij in mijn werk mee bezig: de voorbereidingen op een project zo vormgeven dat jongeren zich ook in Nederland al dienstbaar in kunnen zetten."

 • Theunis Sjoerd Elzinga

  “Ik heb zelf ervaren dat een World Servants-project je leven in alle opzichten kan veranderen. Die ervaring gun ik iedere jongere. ”

 • Willem-Jan van der Ven

  “Potentieel benutten is mijn passie. Ik geniet ervan om talent te ontdekken en te zien ontwikkelen. Bij World Servants gebeurt dat keer op keer. Geweldig dat ik daar aan mee mag bouwen!”

 • Kim van der Molen

  "Als jongere heb ik door World Servants ervaren hoe levensveranderend de ontmoeting met een andere cultuur is. Dat gun ik elke jongere! In mijn werk onderhoud ik contacten met verschillende partners. Samen bereiden we de projecten zo goed mogelijk voor en bieden we zowel de lokale gemeenschap als de jongeren uit Nederland een onvergetelijke ervaring. Wat een voorrecht!"

 • Margot de Greef

  "Na mijn tweede project met World Servants liepen 3 weken Haïti uit op 15 jaar. Nu ben ik terug waar het begon. Ik mag contacten onderhouden met partners in Afrika en Azië. Elk project wordt 7 jaar lang gevolgd, inclusief voorbereiding, uitvoering, monitoring en follow-up. Naast een bruikbaar gebouw is ook de interactie tussen diverse culturen van onschatbare waarde. Respectvol blijven we van elkaar leren, gelovig blijven we elkaar dienen en ons inzetten voor rechtvaardigheid."