Medewerkers

Support

 • Carin Bult

  “Het is prachtig om te zien hoe jongeren kunnen veranderen door hun deelname aan een project. Door mijn werk kan ik hieraan indirect een bijdrage leveren. Ik vind het fijn om samen te werken met collega’s en vrijwilligers die hetzelfde doel hebben en zie het als een voorrecht om op deze manier in Gods Koninkrijk te mogen werken.”

 • Christina van der Leest

  "Het is gaaf om mee te werken aan het doel om jaarlijks honderden deelnemers op pad te mogen sturen. Betrokken te zijn bij alle voorbereidingen en zo goed mogelijk de deelnemer te voorzien van informatie. Zelf ben ik verschillende keren op project geweest en heb ervaren hoe verrijkend dit voor mijn leven is geweest, zonder van te voren echt beseft te hebben dat ook ik zou veranderen."

 • Mandy Graansma

  “Na mijn reis naar Brazilië ben ik teruggekeerd als een ander mens en dat is een ervaring die ik al mijn medemensen gun. Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de samenleving is iets dat altijd belangrijk voor mij is geweest. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik bij World Servants werk en ik een steentje mag bijdragen om zo samen tot een groots resultaat in de vorm van alle mooie projecten te komen.”

 • Renate Wolswinkel

  “'Het goede in de mens ontstaat in de ontmoeting met anderen.' Een vrije interpretatie van de uitspraak van filosoof Levinas. Ik geloof dat de reizen van World Servants een immense afdruk op het hart achterlaten en bijdragen aan verandering. Gedreven vanuit mijn geloof en passie voor jongeren en reizen werk ik daar graag aan mee. Als coördinator bedrijfsvoering zorg ik er met het team Support voor dat alle logistieke zaken worden geregeld. Wij zetten de puntjes op de i!”

Marketing & training

 • Jan van der Leest

  “Mijn grote en mooie uitdaging is om voldoende financiële steun vinden voor de projecten die World Servants samen met haar partners in het Zuiden en de Nederlandse deelnemers uitvoert.”

 • Jan-Willem Westerhof

  “Ik geloof in het unieke concept van World Servants en zie het daarom als een groot voorrecht om voor zo’n mooie organisatie werkzaam te zijn. Ik streef ernaar een goed product neer te zetten en om alle deelnemers en supporters online zo goed mogelijk te faciliteren en ondersteunen.”

 • Jelmer Krist

  "Ik geloof in de kracht van jongeren. Tijdens een project zijn de jongeren en de bevolking van het projectland op een geweldige manier samen actief, waardoor ontwikkeling voor beiden mogelijk is."

 • Theunis Sjoerd Elzinga

  “Ik heb zelf ervaren dat een World Servants-project je leven in alle opzichten kan veranderen. Die ervaring gun ik iedere jongere. ”

 • Willem-Jan van der Ven

  “Potentieel benutten is mijn passie. Ik geniet ervan om talent te ontdekken en te zien ontwikkelen. Bij World Servants gebeurt dat keer op keer. Geweldig dat ik daar aan mee mag bouwen!”

Projectmanagement

 • Anne van Boven

  “Met veel plezier zet ik me in voor World Servants; een prachtige organisatie die hulp biedt op plekken waar deze welkom is. Waar niet alleen fysiek gebouwd wordt, maar ook wordt gebouwd in de harten en levens van jonge mensen die mogen ervaren dat dienen het grootste goed is.”

 • Henri Plas

  “Samen met inspirerende partners wereldwijd werken aan veranderde gemeenschappen, geeft me elke keer weer een enorme drive voor onze missie!”

 • Linda Augustinus

  “Het is een voorrecht om samen met lokale partners, gemeenschappen en Nederlandse jongeren te mogen bouwen aan verandering. A life changing experience!”

Automatisering

 • Henk-Jan Bouwsema

  ''Mijn passie voor het werk van World Servants en voor alles wat te automatiseren is komen bij World Servants perfect samen. Week in week uit mag ik werken aan het verbeteren van onze software om zo alle processen waar mogelijk efficiënter te laten functioneren. We verkleinen hiermee de hoeveelheid werk, krijgen beter inzicht in de resultaten van ons werk en besparen kosten.''

Financiën

 • Thea van der Meer

  “Waar ik bewondering voor blijf houden is dat jongeren gedurende het hele jaar tijd opofferen en inspanning leveren om het vereiste bedrag bijeen te krijgen. Terwijl ze tijdens hun ‘vakantie’ ook nog enthousiast werken om te bouwen aan verandering in het buitenland. ”

Directie

 • Jan Bosman

  “Meewerken aan een betere wereld ervaar ik als serieuze opdracht in mijn leven. Bij World Servants krijg ik de kans om ieder jaar weer honderden mensen te helpen met die zoektocht hoe het anders hoe het beter kan.”