Medewerkers

 

 • Anouk Zoer

  "Meegaan op project is een verrijking geweest voor mijn leven. Door het samenwerken als groep én met de lokale bevolking leer je met andere ogen kijken naar de wereld om je heen. Het is een prachtig avontuur en ik kwam terug met een enorm gezegend gevoel. Ik ben blij dat ik me mag inzetten bij World Servants. Op deze manier hoop ik een steentje te mogen bijdragen zodat een ieder ander ditzelfde gezegende gevoel mag ervaren!"

 • Mandy Graansma

  “Na mijn reis naar Brazilië ben ik teruggekeerd als een ander mens en dat is een ervaring die ik al mijn medemensen gun. Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de samenleving is iets dat altijd belangrijk voor mij is geweest. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik bij World Servants werk en ik een steentje mag bijdragen om zo samen tot een groots resultaat in de vorm van alle mooie projecten te komen.”

 • Marijke van Delft

  "Ik hoop dat vele jongeren de kans krijgen om mee te gaan op een van de projecten. Het samen werken met de bevolking in een projectland is een ervaring die je nooit meer vergeet. Ik was al jaren vrijwilliger bij World Servants en toen ik de kans kreeg om hier mijn werk van te maken, liet ik die kans niet liggen!"

 • Renate Wolswinkel-Barendregt

  “Het goede in de mens ontstaat in de ontmoeting met anderen.' Een vrije interpretatie van de uitspraak van filosoof Levinas. Ik geloof dat de reizen van World Servants een immense afdruk op het hart achterlaten en bijdragen aan verandering. Gedreven vanuit mijn geloof en passie voor jongeren en reizen werk ik daar graag aan mee. Als coördinator bedrijfsvoering zorg ik er met het team Support voor dat alle logistieke zaken worden geregeld. Wij zetten de puntjes op de i!”

 • Jan van der Leest

  “Mijn grote en mooie uitdaging is om voldoende financiële steun te vinden voor de projecten die World Servants samen met haar partners in het Zuiden en de Nederlandse deelnemers uitvoert.”

 • Jelmer Krist

  "Ik geloof in de kracht van jongeren. Tijdens een project zijn de jongeren en de bevolking van het projectland op een geweldige manier samen actief, waardoor ontwikkeling voor beiden mogelijk is."

 • Perro

  "Ik mag zelf niet mee op project, maar ben blij dat ik toch een bijdrage aan World Servants kan leveren. Zo zorg ik voor een enthousiaste ontvangst van bezoekers aan ons kantoor door hen een dikke knuffel te geven. Ook stroomlijn ik het logistieke proces door de postbode kwispelend aan te kondigen en pakketjes in ontvangst te nemen. Verder zorg ik voor het geestelijke welzijn van mijn collega's door regelmatig met hen te spelen en te wandelen. Vooral op donderdag, want dan staat de viskraam verderop."

 • Rienk Rozema

  "Als vrijwilliger mocht ik al ervaren hoe het is om werkzaam te zijn bij World Servants. Het heeft mij geholpen om weer mee te doen aan de maatschappij en mijn kennis en talenten te ontdekken. Dit mag ik nu toepassen door andere jongeren enthousiast te maken om zich in te zetten in onze maatschappij en te bouwen aan verandering!"

 • Rozan Klerk

  "Ik ben dankbaar voor de mooie herinneringen die ik tijdens mijn projecten heb gemaakt. Zowel voor de locals als voor de groep is het een onwijs waardevolle en leerzame ervaring die ik iedereen gun. Ik vind het belangrijk om iets te doen tegen de oneerlijke verdeling in de wereld en dat kan heel praktisch tijdens een World Servants project. Net zo goed als dat in de projectlanden kan, kan dat ook in Nederland. Daar hou ik mij in mijn werk mee bezig: de voorbereidingen op een project zo vormgeven dat jongeren zich ook in Nederland al dienstbaar in kunnen zetten."

 • Theunis Sjoerd Elzinga

  “Ik heb zelf ervaren dat een World Servants-project je leven in alle opzichten kan veranderen. Die ervaring gun ik iedere jongere. ”

 • Willem-Jan van der Ven

  “Potentieel benutten is mijn passie. Ik geniet ervan om talent te ontdekken en te zien ontwikkelen. Bij World Servants gebeurt dat keer op keer. Geweldig dat ik daar aan mee mag bouwen!”

 • Kim van der Molen

  "Als jongere heb ik door World Servants ervaren hoe levensveranderend de ontmoeting met een andere cultuur is. Dat gun ik elke jongere! In mijn werk onderhoud ik contacten met verschillende partners. Samen bereiden we de projecten zo goed mogelijk voor en bieden we zowel de lokale gemeenschap als de jongeren uit Nederland een onvergetelijke ervaring. Wat een voorrecht!"

 • Janneke Plantinga

  "Iets voor de ander doen; dienen. Dat is wat een groot verschil kan maken in levens van mensen. Een grote les voor mij persoonlijk de afgelopen jaren en bij World Servants is dat wat we doen. De ander dienen en daarmee God dienen. Alles wat je voor je naaste doet, doe je voor God lezen we in de Bijbel. Mooi dat we daar bij World Servants ons steentje aan bij morgen dragen. Ik ben dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van deze club. Hopelijk kunnen we samen een groot verschil maken!"