Medewerkers

Support

 • Carin Bult

  “Het is prachtig om te zien hoe jongeren kunnen veranderen door hun deelname aan een project. Door mijn werk kan ik hieraan indirect een bijdrage leveren. Ik vind het fijn om samen te werken met collega’s en vrijwilligers die hetzelfde doel hebben en zie het als een voorrecht om op deze manier in Gods Koninkrijk te mogen werken.”

 • Christina van der Leest

  "Het is gaaf om mee te werken aan het doel om jaarlijks honderden deelnemers op pad te mogen sturen. Betrokken te zijn bij alle voorbereidingen en zo goed mogelijk de deelnemer te voorzien van informatie. Zelf ben ik verschillende keren op project geweest en heb ervaren hoe verrijkend dit voor mijn leven is geweest, zonder van te voren echt beseft te hebben dat ook ik zou veranderen."

 • Jerrymi Ramirez

  “Ik houd echt van de visie en missie van World Servants achter haar projecten. Het doet me denken aan het Bijbelvers dat Jezus kwam om te dienen en niet om gediend te worden. In een wereld die de "ME FIRST"-houding bevordert, biedt het een interessante mogelijkheid voor iemand die graag dienstbaarheid wil ervaren en beoefenen, in het bijzonder voor anderen die minder in het leven staan. Die ervaring kan verandering brengen in het perspectief van het leven en van anderen. Ik ben blij dat ik er deel van uitmaak en kan bijdragen aan die missie!”

 • Mandy Graansma

  “Na mijn reis naar Brazilië ben ik teruggekeerd als een ander mens en dat is een ervaring die ik al mijn medemensen gun. Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de samenleving is iets dat altijd belangrijk voor mij is geweest. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik bij World Servants werk en ik een steentje mag bijdragen om zo samen tot een groots resultaat in de vorm van alle mooie projecten te komen.”

 • Renate Wolswinkel

  “'Het goede in de mens ontstaat in de ontmoeting met anderen.' Een vrije interpretatie van de uitspraak van filosoof Levinas. Ik geloof dat de reizen van World Servants een immense afdruk op het hart achterlaten en bijdragen aan verandering. Gedreven vanuit mijn geloof en passie voor jongeren en reizen werk ik daar graag aan mee. Als coördinator bedrijfsvoering zorg ik er met het team Support voor dat alle logistieke zaken worden geregeld. Wij zetten de puntjes op de i!”

Marketing & training

 • Jan van der Leest

  “Mijn grote en mooie uitdaging is om voldoende financiële steun te vinden voor de projecten die World Servants samen met haar partners in het Zuiden en de Nederlandse deelnemers uitvoert.”

 • Jan-Willem Westerhof

  “Ik geloof in het unieke concept van World Servants en zie het daarom als een groot voorrecht om voor zo’n mooie organisatie werkzaam te zijn. Ik streef ernaar een goed product neer te zetten en om alle deelnemers en supporters online zo goed mogelijk te faciliteren en ondersteunen.”

 • Jelmer Krist

  "Ik geloof in de kracht van jongeren. Tijdens een project zijn de jongeren en de bevolking van het projectland op een geweldige manier samen actief, waardoor ontwikkeling voor beiden mogelijk is."

 • Perro

  "Ik mag zelf niet mee op project, maar ben blij dat ik toch een bijdrage aan World Servants kan leveren. Zo zorg ik voor een enthousiaste ontvangst van bezoekers aan ons kantoor door hen een dikke knuffel te geven. Ook stroomlijn ik het logistieke proces door de postbode kwispelend aan te kondigen en pakketjes in ontvangst te nemen. Verder zorg ik voor het geestelijke welzijn van mijn collega's door regelmatig met hen te spelen en te wandelen. Vooral op donderdag, want dan staat de viskraam verderop."

 • Rienk Rozema

  Als vrijwilliger mocht ik al ervaren hoe het is om werkzaam te zijn bij World Servants. Het heeft mij geholpen om weer mee te doen aan de maatschappij en mijn kennis en talenten te ontdekken. Dit mag ik nu toepassen door andere jongeren enthousiast te maken om zich in te zetten in onze maatschappij en te bouwen aan verandering!

 • Theunis Sjoerd Elzinga

  “Ik heb zelf ervaren dat een World Servants-project je leven in alle opzichten kan veranderen. Die ervaring gun ik iedere jongere. ”

 • Willem-Jan van der Ven

  “Potentieel benutten is mijn passie. Ik geniet ervan om talent te ontdekken en te zien ontwikkelen. Bij World Servants gebeurt dat keer op keer. Geweldig dat ik daar aan mee mag bouwen!”

Projectmanagement

 • Henri Plas

  “Samen met inspirerende partners wereldwijd werken aan veranderde gemeenschappen, geeft me elke keer weer een enorme drive voor onze missie!”

 • Kim van der Molen

  "Als jongere heb ik door World Servants ervaren hoe levens veranderend de ontmoeting met een andere cultuur kan zijn. Dat gun ik elke jongere! In mijn werk onderhoud ik contacten met verschillende partners en ondersteun ik de projectmanagers. Samen met de lokale partners bereiden we de projecten zo goed mogelijk voor en bieden we zowel de lokale gemeenschap als de jongeren uit Nederland een onvergetelijke ervaring. Wat een voorrecht!"

 • Linda Augustinus

  “Het is een voorrecht om samen met lokale partners, gemeenschappen en Nederlandse jongeren te mogen bouwen aan verandering. A life changing experience!”

Automatisering

 • Henk-Jan Bouwsema

  ''Mijn passie voor het werk van World Servants en voor alles wat te automatiseren is komen bij World Servants perfect samen. Week in week uit mag ik werken aan het verbeteren van onze software om zo alle processen waar mogelijk efficiënter te laten functioneren. We verkleinen hiermee de hoeveelheid werk, krijgen beter inzicht in de resultaten van ons werk en besparen kosten.''

Directie

 • Gerben Huisman

  "Het beste wat je in je leven kunt doen, is anderen dienen. World Servants laat dat op een toegankelijke en toepasbare manier zien en geeft jongeren daarin een voortrekkersrol. Ik zie het in mijn kerk, ik zie het bij mijn eigen zoon: het werkt om jongeren op deze manier uit hun comfortzone te halen. Het confronteert en het laat zien dat je zelf onderdeel kunt zijn van de verandering. Dat iedereen een rol van betekenis kan hebben. Ik vind het geweldig om hieraan mee te mogen bouwen!"