Nieuwe website online!

Geplaatst op 27 apr 2013 - 14:30

Sinds vandaag heeft World Servants een nieuwe website!

De website van World Servants is helemaal in een nieuw jasje gestoken. De website was aan een nieuwe uitstraling toe die past bij deze tijd. Naast dat de layout is aangepast, is de website ook gebruiksvriendelijker gemaakt. Een team van 15 mensen (grotendeels vrijwilligers) heeft er hard aan gewerkt om de website op te leveren.

Deelnemers, stafleden en vrijwilligersteams kunnen alle informatie waarvoor zij ingelogd moeten zijn, vinden onder 'Mijn World Servants'. Je kunt inloggen met je oude gebruikersnaam en wachtwoord. Je komt dan tijdelijk op de oude website. Later dit jaar komt ook daar een hele nieuwe website met veel extra functionaliteiten.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.