15-25 jaar? We zijn benieuwd naar jouw mening!

Geplaatst op 20 sep 2021 - 12:42

Hoe denk jij over de toekomst, de kerk en je geloof? World Servants en andere christelijke jongerenorganisaties willen dat graag weten.

Onder alle deelnemers worden drie cadeaubonnen naar keuze van €50 verloot. Nog geen 16? Overleg eerst even met je ouders. Meer info vind je op missienederland.nl/ jongerenonderzoek. Het onderzoek loopt nog tot en met 9 oktober, dus vul de vragenlijst snel in! 

Let op! Het onderzoek is met een week verlengt. Meedoen aan het onderzoek kan nog tot  en met 16 oktober.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.