800 Dienstbare jongeren gaan in Nederland aan de slag

19 maart, 2021 - 12:32

Onze vrijwilligers gaan deze zomer niet aan de slag in ontwikkelingslanden, maar steken in plaats daarvan hun handen uit de mouwen voor projecten in Nederland.

Lees verder

Dit is Jerrymi, onze nieuwe financiële medewerker

1 december, 2020 - 12:03

Opgegroeid in de Filippijnen, hiervoor gewerkt in het Midden-Oosten en nu aan het werk bij World Servants in Nederland. ‘Het voelt net alsof ik in een grote familie ben beland. Mijn nieuwe collega’s gaven direct het gevoel dat ik erbij hoorde.’ Sinds enkele weken is Jerrymi Ramirez gestart als financieel medewerker.

Lees verder

Eerste Ride2Change een groot succes!

8 oktober, 2020 - 16:30

Op de vrijdag vóór het World Servants Festival: vrijdag 18 september, stapten 85 mensen op de fiets om naar Heino te fietsen. Het was niet zomaar een fietstocht, het was de Ride2Change. Vanuit alle windstreken kwamen deze sportieve deelnemers om binnen 24 uur samen 2021 kilometer te fietsen. Een nationale actie die bijdraagt aan Challenge2021.

Lees verder

Bouwen aan jezelf in het bonusjaar - #verwachtingsvrijdag

25 september, 2020 - 20:39

Een speciale #verwachtingsvrijdag. Jos en Marline zijn nog nooit op project geweest en nemen je in een nieuwe podcastaflevering mee in hun verwachtingen van een World Servants-project.

Lees verder

#WSF20 | 2020 het bonus jaar!

19 september, 2020 - 14:23

Vogelgeluiden, regendruppels, apengeluiden en nog veel meer hoor ik over het hele veld vanuit alle 28 vakken klinken. Een supergave nieuwe World Servants band laat zich met tromgeroffel horen. Denkbeeldige ballen worden overgegooid en allerlei afstandshigh-fives vliegen door de lucht – het World Servants festival is nu officieel begonnen!
 

Lees verder

#WSF20 | Speech voor Gerjan komt op onverwacht moment

18 september, 2020 - 16:49

Terwijl de fietsers van Ride2Change hun weg naar Heino fietsen maken zo'n 60 vrijwilligers het terrein Festival klaar. Eén van die vrijwilligers is Gerjan, jarenlang was hij actief als coördinator van het logistieke team. Afgelopen jaar gaf hij het stokje door aan Linda. Vandaag werd hij in het zonnetje gezet om hem te bedanken voor zijn inzet, maar bedankjes zijn het leukste als je ze niet aan ziet komen..

Lees verder

Dagboekverhaal | Een leerzame en warme ontmoeting in Guatemala

25 augustus, 2020 - 16:13

Het is maandag als de vrouwen van Cedepca tijdens de koffiepauze langskomen in ons kamp. Al snel raak ik aan de praat met deze onwijs inspirerende vrouwen.


 

Lees verder

GH418 | Indrukwekkend bezoek op feestelijke dag

24 augustus, 2020 - 13:41

Een indrukwekkende rit door de sloppenwijken, feest en ook nog eens afgezet worden. Ze hebben het allemaal meegemaakt vandaag in Accra.

Lees verder

Dagboekverhaal | Traditionele dans en de geschiedenis van Sierra Leone

18 augustus, 2020 - 17:48

Zodra ze begonnen met spelen, liep het hele dorp leeg en kwamen er van alle kanten dansende vrouwen en kinderen. Die ons aan de handen meetrokken om mee te dansen. Nadat de stijve Hollandse heupen een beetje los waren gekomen, begon het dansfestijn pas echt…

Lees verder

ZA419 | Een week vol avonturen!

17 augustus, 2020 - 09:30

Van complimenten dag tot de vieren van de hoogste punt, er zijn al veel avonturen beleefd in Zambia! Maar de grote vraag is natuurlijk, wie won de interland Nederland-Zambia?

Lees verder

Pagina's