BO115 | Tot morgen!

Geplaatst op 14 aug 2015 - 16:31

De Bolivia-groep staat klaar om aan boord van het vliegtuig te gaan. Iedereen is ingecheckt. 

Hoofdleider Tom SMS-t: 'We zijn allemaal klaar voor de vluchten richting Nederland. Gisteravond nog een gezellige bonte avond gehad en nu hebben we zin om onze familie en vrienden weer snel te zien. Tot snel!'

De groep hoopt morgen iets over half elf te landen in Brussel met vlucht UX1171 uit Madrid. Via worldservants.nl melden ze, zodra ze in de bus zitten, hun verwachte tijd van aankomst in De Bilt. Als alles volgens planning verloopt is dat rond 13.45 uur. 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.