BO122 | de volgende vijf...

Geplaatst op 9 aug 2022 - 13:11

Ook de derde groep van vijf deelnemers is aangekomen! 

Vanmorgen zijn de volgende vijf deelnemers vanuit Bolivia gearriveerd. Met een kleine vertraging vanuit Madrid, werden ze weer met open armen ontvangen. 
Op dit moment maken de laatste 15 zich klaar voor vertrek vanuit Bolivia. Woensdagochtend zullen zij ook zij landen en is de hele groep weer in Nederland terug. 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.