BO122 | Heerlijk de toerist uithangen in Santa Cruz

Geplaatst op 6 aug 2022 - 05:20

Wij verkennen de stad en genieten hier nog van onze laatste dagen in Bolivia. Benieuwd wat we hebben gedaan?
 

Na wat hectische dagen kunnen we nu rustig achterover hangen. We zijn allemaal gesetteld in Santa Cruz en genieten van onze vrije tijd hier. 

Om 08:30 uur zijn we de dag begonnen met een chaotisch ontbijt. Hierna hadden we de ochtend voor onszelf en gingen we na een 2-gangenlunch de stad in. Het begon met grote rij bij het wisselkantoor, dit omdat iedereen zijn euro's moest inwisselen voor Boliviano's. Met al ons geld op zak gingen we de stad in om te shoppen voor het thuisfront. Na een korte wandeling kwamen we bij een heel schattig pleintje met allerlei souvenirs kraampjes. Wie weet zit er ook wat bij voor jou😉

Na het kopen van de souvenirs gingen er nog een aantal de stad in om eindelijk fatsoenlijke en schone kleding te kopen. Na deze ontspannen middag sloten we de dag af met Boliviaanse Thuisbezorgd pizza. 

Dit weekend staan er na alle tegenslagen leuke activiteiten op de planning, om toch de nodige tijd te doden. Zo gaan we zaterdag naar een super mooi zwembad & zondag naar een mooie kerkdienst in Santa Cruz met ongeveer 2000 mensen.

Hierover later meer en liefs van ons!! ❤️

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.