BO122 | Iedereen is thuis!

Geplaatst op 10 aug 2022 - 21:59

Ook de laatste twee vermoeide reizigers zijn in Nederland.

Rond 20 uur landde het vliegtuig uit Madrid met de laatste twee deelnemers/leiders van de groep. Het wachten op Madrid duurde lang, gelukkig hebben ze daar in de VIP lounge nog een beetje kunnen slapen en konden ze nu familie weer in de armen sluiten. Nu naar huis, en lekker slapen! 

World Servants is enorm blij en dankbaar dat we iedereen van groep BO122 weer veilig op Nederlandse bodem hebben. Nu eerst alles verwerken, nagenieten en tot op het Festival!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.