BO222 | De laatste groep is weer in Nederland

Geplaatst op 28 aug 2022 - 13:24

De familie en vrienden in aankomsthal 3 moesten even geduld hebben, maar net na elf uur stond ook de laatste groep deelnemers van dit jaar weer op Nederlandse bodem.

Met luid gejuich en applaus werd de groep ontvangen. Het duurde nog geruime tijd voor de laatste napratende deelnemers en ouders hun auto's opzochten.

Met de terugkomst van BO222 komt een einde aan de projectzomer in 2022. We zijn dankbaar voor een geweldige, gezegende zomer vol verandering.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.