GH619 | Klaar voor vertrek naar Life Line Accra

Geplaatst op 28 apr 2019 - 19:07

De tassen zijn gepakt en de eerste malariapil is geslikt. 

Afgelopen vrijdag is er contact geweest met Grace in het Life Linecentrum in Accra en de laatste ontwikkelingen zijn doorgesproken. Er zijn nu 31 meisjes op het Life Line centrum en afgelopen vrijdag waren zij druk bezig om alles voor onze komst gereed te maken. De keuken en slaapplaatsen werden in orde gemaakt en zij verheugen zich op het Nederlandse bezoek, zo gaf Grace aan.

Ook wij hebben er zin in en zijn benieuwd naar de 'nieuwe meisjes' en hopen daarnaast ook nog enkele meisjes, die vorig jaar het Line Line traject gevolgd hebben, te treffen.

Zondag was er via de app en de mail nog de nodige informatieuitwisseling met elkaar. We zijn er klaar voor!

 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.