MA115 I Groep heeft genoten van safari in Malawi

Geplaatst op 24 jul 2015 - 13:59

Hoofdleider Tjitske belde om door te geven dat de groep enorm heeft genoten van de safari. Wat een indrukwekkende natuur en prachtige dieren heeft dit land te bieden!

De groep is gezond en alles gaat naar wens. Tjitske probeert nog een uitgebreider bericht te maken voordat de groep aan de terugreis begint, maar de internetverbinding is vrij slecht, dus is het niet zeker dat het gaat lukken. Daarom alvast dit korte bericht om te laten weten dat het goed gaat en de groep het erg naar haar zin heeft. Wie weet volgt dus nog een laatste bericht na deze, maar zo niet, tot zondagmiddag op Schiphol!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.