MA117 | De chaos meester

Geplaatst op 27 jul 2017 - 23:01

Chaos op het vliegveld van Addis Abeba, aldus Theunis Sjoerd. Maar toch de aansluiting gehaald. Tijd voor de volgende vlucht!

Theunis Sjoerd SMS't: Complete mayhem op Addis, heerlijk Afrikaans. Maar we hebben onze aansluiting gehaald en zelfs nog wat kunnen eten. Op naar Wenen!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.