MA218| Eerste Bethel-reis naar Malawi in de bus

Geplaatst op 20 jul 2018 - 12:33

Werkvakanties geef je door......

De eerste Malawi-groep van de Bethel-kerk uit Drachten is vanochtend in de bus gestapt. Uit de aanwezigheid van menig oud-deelnemer van een World Servants reis blijkt dat het enthousiasme om te dienen doorgegeven wordt! Natuurlijk ook zichtbaar op de foto van 2 zusjes die meehelpen met de zware tassen.

Routekaart naar projectplaats Kalumamba

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.