MA219 | Feestelijke aankomst!

Geplaatst op 9 aug 2019 - 10:58

De sfeer zit er nog lekker in bij de Malawi groep. Wat een binnenkomst in Voorthuizen!

De groep is terug uit Kamphambe waar bouwen aan verandering centraal stond. Onder begeleiding van auto's vol oranje en rood wit blauw reed de groep in een mooie wagen het terrein op. Een geweldige binnenkomst.

Met een 'ceremonie' eindigde het project MA219 in Voorthuizen. Natuurlijk met een afsluitendlied, check de video. 

De ouders mogen hun 'jongeren 2.0', zoals hoofdleider Dirk het noemde, weer mee naar huis nemen. Het was een indrukwekkende tijd waar ze nog lang aan terug denken, een ervaring voor de rest van het leven. 

Benieuwd naar hoe hun project is verlopen? www.worldservants.nl/ma219 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.