MA315 | 'Het was supermooi!'

Geplaatst op 15 aug 2015 - 10:01

'We zijn vertrokken uit Mazanga', SMS-t hoofdleider Anne-Marie. 'Het was super mooi!'

De groep is nu op weg naar Lake Malawi, voor een ontspannen afsluiting van het project. Iedereen is gezond en Anne-Marie is enthousiast over wat er is bereikt: 'Vooral in de interactie met de locals heel veel bereikt, we got many blessings and we will keep them in our hearts. Het jaarthema is helemaal uitgekomen!'

Groeten namens de groep van Anne-Marie

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.