MA323 | Aangekomen op vliegveld Lilongwe

Geplaatst op 18 aug 2023 - 13:40

We zijn weer op pad. De laatste uren Malawi zijn een feit. 

De groep is zojuist om 13.30 goed door de douane en de bagage drop-off gekomen na ons laatste uur in de bus te hebben gehad. We wachten nu op het moment dat wij mogen boarden, hier in Lilongwe. De verwachting is dat onze vlucht om 14.45 vertrekt naar Addis Ababa. We houden jullie op de hoogte ;) 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.