MA323 | Aankomst Addis Ababa

Geplaatst op 18 aug 2023 - 22:05

Tot morgen!

Om 19.30 zijn we na een rustige vlucht aangekomen in Addis Ababa. Naar verwachting vertrekken we nog steeds volgens schema om 01.00 lokale tijd. Dat betekent dat wij om 07.15 zullen landen in Brussel. Natuurlijk houden wij jullie hiervan op de hoogte zodat wij elkaar kunnen ontmoeten in Utrecht. 

Zie ook nog even onze laatste vlog! Tot morgen! 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.