MA519 | De bouw is begonnen

Geplaatst op 17 okt 2019 - 09:10

Bouwen, zingen en dansen. Het gaat super in Malawi!

We zijn bezig met de derde bouwdag en het gaat voortreffelijk! De samenwerking met de lokale bevolking is geweldig. Er wordt tijdens de werkzaamheden af en toe spontaan gestopt om te dansen en zingen. Vanmiddag krijgen we een soort ceremonie. Vanuit Katawa een hele hartelijke groet naar jullie in Nederland.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.