MY117 | Afscheid onder tranen

Geplaatst op 26 jul 2017 - 14:09

Een kort berichtje van de groep:

Vanochtend zijn wij om 7.30 vertrokken vanuit Pakokku naar Yangon. In Pakokku zijn we nog uitgezwaaid door diverse lokale mensen. Hier en daar werd er daarom een traantje gelaten.

Zojuist zijn wij veilig aangekomen in Yangon. Morgen staat er een dag sightseeing op het programma, waarbij onder andere Shwedagon Paya en de souvenirmarkt worden bezocht.

Lieve groeten uit Yangon

 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.