MY117 | Bedankt voor alles!

Geplaatst op 28 jul 2017 - 15:13

Dankbaarheid en trots op onze groep

Om 13.00 zijn we volgens schema geland op Schiphol, waarbij project DoeMyanmar ten einde is gekomen. Een bijzonder en uniek project, waarbij woorden ten alle tijden tekort schieten.

dank jullie wel toppers voor jullie enthousiasme, maar vooral voor jullie vertrouwen in mij. Met elkaar hebben we een project neergezet waarover we met elkaar nog veel zullen praten.

i khoop dat de twee bubbels elkaar aan kunnen en dat jullie de groei verder door zullen zetten. Jullie zijn een voor een toppers.

dank jullie wel voor het mooie afscheid op schiphol (het mooie lied en de mooie woorden bij de bus). Gaan we over drie jaar weer?

Voor de thuisblijvers: de groep verwacht rond 16.45 in Doetinchem aan te komen. Geef ze maar een warm welkom dat hebben zij verdiend.

dank jullie wel kanjers! Veilige terugreis!

lieve groeten vanuit schiphol

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.