NE122 | De groetjes van iedereen

Geplaatst op 10 aug 2022 - 17:06

Het thuisfront zat er misschien al even op te wachten, maar hier is die dan! De groetjes, maar dan omgekeerd! Om jullie even te laten weten hoe het met ons gaat en wat ons bezighoudt En natuurlijk om te vertellen hoe leuk we jullie groetjes wel allemaal niet vinden.

Adrijan:
Lieve familie en vrienden. Dank jullie wel voor al jullie groetjes. Volop aan het genieten van de mooie groep, het mooie land en de mooie gesprekken. Graag updates over 010 ;).
Liefs, Adrijan

Elianne:
Hoi allemaal, bedankt voor de lieve groetjes, keep them coming :)
Ik leef hier heerlijk in het moment en geniet van alles wat we mee maken. Joejoe!
Liefs Elianne
(berichtje van de leiding: haar paspoort is veilig bij 1 van ons in de tas!)

Niels:
Hi allemaal! Bedankt voor de berichten en het volgen van ons project. 
Wij maken er nog een mooie tijd voor met elkaar!
Groetjes Niels

Ellemijn:
Lieve allemaal! Het is prachtig hier en ik geniet met elke vezel in mijn lijf.
Het is bijzonder hoeveel ik hier over mezelf leer. Ik hou van jullie! En pap, alvast gefeliciteerd!

Rianne:
Moi genieten met teugen van bouw van mensen alvast harte en hou even dan mama weer Ps. is warm regenachtig

Gerlinde:
Moi! Alles goed hier. De rijst met kip komt me de neus uit. Een lekker AVG'tje is bij thuiskomst zeer welkom. Bedankt voor de groetjes, leuk. Ennnn Merin, Gefeliciteerd!
trots op je!

Loïs:
Lieve allemaal, het is hier heerlie, maar ik mis jullie wel. Het kinderwerk is geweldig en elke avond speel ik met was lokals van de school een potje skibo of uno reverse. 
Ik hou van jullie en bij thuiskomst blijf ik uren met jullie knuffelen. 
<3 kusje Lo

Rosalie:
Namasté lieve mensen, dhanyabaay voor alle leuke groetjes! Malaai thik chha, ik voel me inderdaad als een vis in het water. De kinderen zijn hier zo ontzettend lief, mijn haren worden dan ook vaak ingevlochten. Het werk is zwaar maar ik ben gelukkig. Hou van jullie <3
Pheri bhetaulaa, Roos

Samuelle:
Heey lieve allemaal, heel erg bedankt voor al jullie groetjes, vind ik heel erg leuk! Ik heb het hier ontzettend naar m'n zin. Zo'n mooie omgeving en zo veel lieve mensen om me heen. Het bouwen vind ik erg leuk en het kinderwerk is al helemaal m'n ding. Ik mis jullie wel, maar stiekem wil ik nog lang niet naar huis. Liefs! PS: Peter, knuffel Mila even extra voor mij.

Aniek:
Hoi lieve mensen. Dit is zo genieten! Echt een aanrader Nepal! Tof om zoveel te leren over mezelf en de cultuur hier. Maakt me nog dankbaarder voor ons leven thuis. 
Liefs An <3

Hanneke:
Hoi allemaal, Nepal is een prachtig land. We hebben al zoveel kunnen doen en meegemaakt. De dagen vliegen voorbij.
Bedankt voor de groetjes!!
Liefs, Hanneke XX

Gertjan:
Lieve Damian, Maeve, Olivia en Naomi
Opa is heel blij met jullie lieve groetjes, fijn dat oma goed voor jullie kan zorgen. Opa is nog wel een poosje weg, maar komt ook weer graag naar jullie toe.
Dikke kus opa, en ook een dikke kus voor oma

Tamara:
Hey lieve lieve lieve mensen, ontzettend bedankt voor jullie groetjes, deze toen mij onbeschrijvelijk veel goed. Een team, een taak, geen pinguins hier (wel 6 augustus een maan met sterren). Rijst met kip is hip en natuurlijk KRASSS Volledam!
<3<3<3 Liefs Tamara
PS. mama ik kan plassen

Willemijn:
Namasté volgers! Ik geniet ontzettend van het land en ben geraakt door alles wat we horen en zien. bedankt voor de groeten! 
Tot over 10 dagen! Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van de krentebollen. We zijn alsnog voorzien van de krentebollen van Hidde, wel zonder kaas helaas....
Dikke kus, een hele trotse zus ofwel Willemijn.

Nathan:
Hoi allemaal, bedankt voor de groetjes, het is leik hier en het gaat goed met ons. Er zijn erg interresante culturele verhalen hier!
Groet Nathan

Rick:
Dag mensen die dit lezen! 
allereerst bedankt voor de groetjes! Verder gaat alles prima... Machtig eten, goede gezelligheid en de eerste drie pullups van mijn leven gedaan op de bouw! #thanks Hidde!
Groetjes, Rickert

Krijn:
Dag mensen. 
Hier gaat alles best. Van de aardbeving geen actieve herinnering, ik lag lekker te slapen. Ik ga proberen wat meer op de foto te komen. tot gauw!
Groet, Krijn

Suzan:
Wij hier volle zowel de als de Gert-Jan: van gefeliciteerd. Cooper: nog vol komt je halen het hier en

Hidde:
He iedereen en helm op het hoofd, heb nog geen motor kunnen regelen maar ben wel erg blij dat alles voor de motor thuis goed geregeld is (oeps). Ties en Femke nog erg veel plezier op jullie project, Het klinkt of jullie het wat zwaarder hebben dan ons. Hier is het prachtig, af en toe een buitje en voor wie nog naar Nepal wil gaan, de kappers hier zijn erg goedkoop!
Heit en mem veel plezier op vakantie en geniet ervan! Wij gaan ervoor dat Sundar (aapie (; ) en Murka (varken) nog vele avonturen gaan beleven!
Latersss

Lukas:
Lieve allemaal,
Bedankt voor de warme en vele groetjes. Ik heb het hier behoorlijk goed naar mijn zin. De groep is echt fantastisch! 
Aardbeving gevoeld: ja
Chauffeur: nee
Camera: ja
Vlogs: nee
Ik geniet. In het bijzonder de groeten aan Moesel, Lidia en 'De Takkerts'

Mariëlle:
Lieve allemaal, 
Bedankt voor alle leuke groetjes, onwijs aan het genieten hier, kinderwerk gaat super. fijne vakantie nog en werkse weer! Opa en oma, sterkte met de afwas. Moeders, alvast een fijne verjaardag met een knalfeest van Julian.
Groetjes van mij, ook naar Panama een dikke knuffel!

Gerwin:
Beste allemaal, bedankt voor de leuke groetjes. Hopelijk lukt het thuis allemaal. Ik heb het in ieder geval heel erg naar mijn zin. 
Groetjes Tinus.

Geertje en Geanne:
Leafe allegjer,
Bedankt fjar olle groetjes, dear binne we erg bliid en dankbaar fjar. We stjinne ol dik bovenoan mei de groetjes, mar wolle natuurlijk nog meer :). Mei us gjiet olles goed. De bouwdagen binne wol swiir, mar we lisse fjar op de planning. It bêrnewurk is oan beide konten wennen mar wurdt echt waardeert. It is ol warm en op de neimidje/nacht reint it. We geniete fjarol van de omgeving, cultuur, it lekkere soms pittige ieten en fiele us ontzettend wolkom. We binne no oppe helft en harre nog leuke uitjes/dingen oppe planning, dus we fermeitsje us wol. We misse jim ek heel erg.
Leafs Geertje en Geanne
P.S. Doche jim ek even de groetjes oan Hidde, Noor, Neel, Liv en Baloe? 

Jan Douwe:
Lieve allemaal,
Het gaat goed hier in Nepal. lekker kort en krachtig wat jullie van mij gewent zijn. Waar zijn mijn berichten over onze dieren, en is pa nog bij fc Groningen geweest? Ik ben ook wel benieuwd naar de uitslag. Bedankt voor alle leuke berichten en ik zie jullie in Nederland!
 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.