NE123 | Groetjes terug

Geplaatst op 23 okt 2023 - 18:59

Groetjes terug vanuit Nepal.

Van Anja en Cees aan Susan, Marc, Wouter, Sanne, Jasper, Marianne, Sofie, Lisa, Jiske en Febe. Tot vrijdag.

Van Gerrit voor Frieda, de kinderen en de kleinkinderen. Tot vrijdag.

Berichtje naar Nederland, Het is ons gelukt! Twee ruime klaslokalen zijn gerealiseerd voor de kinderen van Kathmandu in Nepal. De overdracht zal donderdag plaatsvinden. Ik wil al mijn sponsoren bedanken voor hun financiële bijdrage!! Bas Hamelink, Terneuzen

Van Sharon, aan Pa, Ma, Lianne en Robert, Ik zal zaterdag veel te vertellen hebben bij de koffie. Of misschien zondag. Hier in Nepal hebben we geleerd daar niet zo nauw naar te kijken. Groetjes en tot vrijdag. Of zaterdag.

Van Goof, aan allen. Elke avond worden groetjes voorgelezen. Ook wij worden regelmatig genoemd. Doet me meer dan ik tevoren dacht! Zelfs uit Malawi! Alles goed, God is goed! Tot gauw.

Allemaal hartelijk dank voor alle goede wensen. De weken vliegen voorbij! Behalve de moeheid die af en toe toeslaat, gaat alles prima hier! Fenny

Hallo Meta en Jannie, even een berichtje van Dick uit Nepal. Ik heb het prima naar mijn zin, leuke groep, veel gezelligheid en begrip voor elkaar. Toch zal het fijn zijn vrijdag weer in mijn eigen bed te kunnen slapen en weer lekker thuis te eten. Erwtensoep misschien. Groetjes, tot vrijdag. Ik mis jullie wel.

Hallo allemaal die de groetjes aan mij hebben gedaan. Het is een gezellige groep en we hebben veel van de cultuur kunnen zien. Ik vind het leuk om jullie berichten te horen. En Daan hoe gaat het bij jullie in Afrika? Al je familie kunnen zien? Groeten uit Nepal van Ashwin.

Dank lieve allemaal die door groetjes, in gedachten en/of gebeden om mij en de groep heen staan. Alles is goed hier! Ik geniet weer intens van alles, de mensen zijn hier ontzettend vriendelijk en zorgzaam. Natuurlijk denk ik veel aan jullie en ondertussen blijf ik enorm genieten van alles en iedereen om me heen. Liefs Miranda.

Lieve thuisblijvers, we maken een geweldige tijd met elkaar door! Kan niet wachten om mijn ervaringen met jullie te delen. Maar… gelukkig duurt het nog vier dagen! Liefs, Annette.

Lieve allemaal, wat een mooie tijd hebben we met deze groep in Nepal. Kijk er naar uit om mijn ervaringen met jullie te delen. Veel liefs en denk aan jullie xxx Rachel.

Voor mijn lieve Flevolandse volgers: Ik heb drie dagen nodig gehad om te wennen aan het chaotische openbare leven. Later zag ik ook hoe relaxed de mensen hier zijn. Fijn om kennis te mogen maken met een andere cultuur. Ik tel mijn zegeningen. Liefs, tot spoedig ziens. Lucinda.

Hallo Griet, Petra, Esther, Vince, Matz ,Senn en een ieder die mij de groetjes al hebben gedaan of nog gaan doen. We hebben al veel gebouwd, gezien en beleefd en dat hopen we de aankomende 3 dagen ook nog te mogen doen en dan ……..vliegen we terug naar Schiphol waar ik hoop mijn familie weer in de armen te sluiten. Alle liefs aan allen. Gerrit Robbemondt.

Ik ben enorm aan het genieten. Wat is het toch mooi om aan zo’n project mee te mogen bouwen met lokale bouwvakkers. Best veel geleerd over de bouw. Niet veel maar toch ook nog wat cultuur gezien. Maar natuurlijk ook fijn om dadelijk weer thuis te zijn. Bedankt voor de berichten. Anouschka.

He schat, bedankt voor de lieve berichtjes. Op naar het volgende avontuur en dan samen met jouw. Groetjes en veel liefs, Bastiaan.

Hier een berichtje van Annie en Jolande. De groep is gezellig, de bouw gaat prima, het weer is prachtig, het eten is lekker pittig! We hebben genoten in Nagarkot, sliepen samen op een kamer. Liefs en tot gauw!

Hey allemaal, wat leuk om zo al jullie groetjes te horen! We genieten er elke keer weer van. De dagen vliegen voorbij en nog een paar dagen dan zijn we weer thuis. Omgo, zullen we zaterdag boerenkool met worst eten? Groeten Hilda.

Lieve Janneke, kids, vrienden en groep Nepal 123, De warme groeten uit Nepal. Ik vermaak mij hier uitstekend en kijk er naar uit om verhalen te horen en vertellen. Groeten Joop.

Bedankt allemaal voor de groetjes die jullie mij gestuurd hebben. Tot vrijdag! Groetjes Jannie.

Lieve allemaal, nu eens een groetje vanaf mijn kant, altijd leuk om ze van jullie te krijgen. Geniet hier met volle teugen van alles wat we doen en al het moois wat we zien! Liefs, Caroline.

Lieve Gerdien, Maaike, Lisanne, Marloes en Maartje. Ik mis jullie ook echt wel maar geniet van alle mooie mensen om mij heen. Tot vrijdag. Lieve groeten, René.

Hey hey, hjir fanut Nepal, alle goeds. De groetjes komme goed oan, bin ik bliid mei. Sjoch dy freed. Leafs, Riemke.

Hey ollegear, wat fijn om de groetsjes te krijen, se wurde moarns of jouns foarlezen. Leave Marten, hjir olles goed, mis dy, bin stiekem ol oan et ôftellen, oant freed, hfd, dikke tût, leafs Feikje.

Leave Durk, familie en vrienden. Hierbij alle liefs van mij uit het prachtige Nepal. Het is een onvergetelijke reis. Groet Els.

Wat mooi om hier in Nepal de groetjes te mogen ontvangen van jullie. Hier gaat het goed en ik geniet van alle mooie dingen. Liefs Willy.

Hoi allemaal, na vrijdag hoop ik mooie verhalen met jullie te kunnen delen. Kus voor Theo, Noa Micha en Rachel. Lieve groetjes van Corine.

Hi allemaal! Wat leuk om steeds de groetjes van jullie te lezen! Leuk Jara dat je bent wezen discozwemmen 😊. Hoe gaat het op zwemles? Tot vrijdag! Liefs Leonie.

Hi, bedankt voor de groetjes. Hier gaat alles goed, bouw vordert goed. Tot over 2 weken! Grts Jeanine.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.