NL0221 | Nog even knallen....

Geplaatst op 19 jul 2021 - 08:57

De laatste dagen zijn aangebroken, en de leukste dag moet nog komen. Tenminste volgens de leiding.

Zaterdag hebben we een mooi programma gedraaid op het AZC, leuk om met de kids op pad te zijn. In de ochtend hebben we een prachtige tijd gehad met de ouderen in paleis het Loo. Wat praten die mensen heerlijk zeg! 's Avonds stond er weer een spel op het programma: dit keer georganiseerd door Sophie en door Gepke. 

De zondag brak aan en in plaats van brood voor het ontbijt werd er rijstepap geserveerd. De dag stond namelijk volledig in het teken van Zambia er mocht dan ook niet gedoucht worden. Na het ontbijt kwam er een dominee uit Oeganda langs om met ons een dienst te beleven. Voor de muziek mocht iedereen een nummer uitzoeken die hem of haar aansprak. We hadden een mooie dienst.
Na de dienst hadden we een Afrikaanse dansworkshop, we hebben een hele hoop lol gehad. We zijn erachter gekomen dat dansen zeker topsport is 😉.

We hadden een drukke planning dus na de workshop gingen we door naar Compassion waar we een Afrika ervaring kregen. We deden een spel en stonden zelf even in Afrika. We sloten de dag af bij een heerlijk kampvuur.

Vandaag stonden we weer op om te knallen, de rest van de verhalen komen vanmiddag wel😉. 

Tot vanmiddag,

Liefs NL0221

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.