NL0421 | Morgenochtend deelnemer Simone op de radio!

Geplaatst op 21 jul 2021 - 19:53

We zijn benaderd door Groot Nieuws Radio om een interview te geven over de belevenissen hier in de Glind, dus tune in om mee te luisteren.

Hoi allemaal, 

Wij vermaken ons hier opperbest! En iedereen mag dat weten!  Simone zal namens de groep aan het woord komen bij Groot Nieuws Radio. Het interview is in het programma De Nieuwe Morgen en is te beluisteren om 08:15 uur. 

Mocht 08:15 net iets te vroeg zijn dan kun je het later nog terug beluisteren via: grootnieuwsradio.nl/gemist (na 09:00 uur).

Groetjes, 

de NL0421 groep 🔥

 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.