Projectcoördinatoren vieren Koningsdag

Geplaatst op 29 apr 2024 - 23:00

Partnermeeting DAG 10 | Nederlandse Vlaggetjes en Oranje Pret in Zwolle!

Alle coördinatoren beleven door heel Nederland Koningsdag!!

Zo vierden een groep coordinatoren het feest in Zwolle! Natuurlijk met bijpassende oranje kleding en de Nederlandse vlaggetjes op hun wangen! In de versierde stad is er veel gelachen en gedanst op de muziek. Op de rommelmarkt zorgde de grabbelton voor de nodige hilariteit ;) Na een geslaagd dagje rond suffelen was het tijd voor een lekker broodje. Na een gevulde maag is er nog een oude kerk en het oude provinciehuis van Overijssel bezocht (Centrale Bibliotheek).

Kortom een dag met nieuwe belevenissen en vooral veel gezelligheid! 

 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.