SL122 | Eindelijk trouwen!

Geplaatst op 12 aug 2022 - 10:34

Gisteren was het eindelijk zover: de bruiloft van Leonora en Jesper! Het was een prachtige ceremonie waarbij Leonora werd weggegeven door papa Rik. (Sorry Thijs, ik zal goed op je meisje passen. grt Jesper)

Na de bruiloft gingen Jolien, Rik, Fenna, Abi en Stefan op pad om geld te wisselen en groetjes op te halen. Dit liep helaas iets anders dan gepland. Vanwege de staking in het land, waren bijna geen winkels open en is de groep dit op moment van schrijven weer aan het proberen. Wel is het hun gelukt om ons te verrassen met koude frisdrank waar we heerlijk van hebben genoten. 
Later deze dag gingen Leonora, Rik, Marijn, Jorinda en Marius op pad om hout te halen voor één van de kasten die in de lokalen komt. Dit is wel gelukt.

Vanaf morgen kan de groep eindelijk weer in heerlijk gewassen kleding rondlopen nadat de kitchen crew samen met Julia, Myrthe, Jorinda, Rianne, Alieke en Natalia lekker ruig 99 stuks kleding hebben gewassen. 

Gisternacht heeft een deel van de groep een sleepover gehad bij de lokale bevolking. Dit was een hele interessante ervaring om een aantal redenen. Er werden heuze danceparty's en zangfestijnen gehouden. En waar de ene een heerlijke nacht heeft gehad, werd de ander aangevallen door kippen en kittens. 

Vanochtend is de groep van Story Telling weggeweest naar een ander dorp om te zien hoe een oud project van World Servants invloed heeft op het dorp. 

Update: groetjes halen is nu wel gelukt. Keep 'em coming!!

Groetjes van het pasgetrouwde stel ❤️

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.