SL122 | We hebben wel zin in een croissantje

Geplaatst op 21 aug 2022 - 06:19

Een drukke vlucht ...

De berichtjes van ons geweldige weekend zijn niet helemaal doorgekomen, dus dat zullen we straks persoonlijk vertellen. Er zitten wel een paar rode kreeften tussen de deelnemers 🙈. Maar we hebben genoten 🌞⛱️🏄‍♀️🏄‍♂️. Slapen was een luxe die niet voor iedereeen was weggelegd, er moest druk worden geschreven in de complimentenboekjes. We zijn veilig geland in Frankrijk en moeten straks haasten om onze overstap te halen (hebben maar een uurtje). Als we het niet halen is de eiffeltoren een prima alternatief 🥳, dus dan blijven we nog even wat langer weg. 

Update: inmiddels heeft de groep de vlucht gehaald.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.