Tussenstand 'Extra groot verschil'

Geplaatst op 4 okt 2017 - 12:15

Het is bijna zover: de bekendmaking van de 'Extra groot verschil'-winnaars! Iedere groep kon ideeën indienen om een extra groot verschil te maken. Voor de beste plannen stelt Wilde Ganzen € 1.000,- beschikbaar. De groep uit Myanmar staat momenteel aan kop, maar er kan nog van alles gebeuren!

Stemmen kan nog tot 15 oktober. Bekijk alle projecten via worldservants.nl/extragrootverschil. Benieuwd naar het aantal stemmen van jouw favoriete project? Bekijk de tussenstand hieronder:

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.