UG223 | Ga mee op Safari!

Geplaatst op 24 aug 2023 - 14:35

Onze cultuurleider Jurre neemt je mee op de Safari! Kijk en geniet. 

Vanochtend gingen wij vroeg uit de veren voor een lange prachtige Safari in Uganda. In de video nemen we jullie mee in onze avonturen op Safari!

Momenteel zijn we onderweg naar Kampala waar we zullen overnachten. Morgen staat er een lange dag op ons te wachten. We zullen die dag de souvenirmarkt in Kampala bezoeken waarna we 's avonds richting het vliegveld zullen gaan. Ook moeten er nog heel wat complimentenboekjes worden geschreven dus wij vervelen ons geen moment. 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.