ZA117 | Laatste etappe is begonnen

Geplaatst op 27 jul 2017 - 08:54

Met net iets vertraging is de eerste terugkerende groep van deze zomer begonnen aan de laatste vlucht. Ze lijken volgens planning aan te komen op Schiphol. 

Het toestel wordt om 13:15 uur verwacht op Schiphol. De groep vliegt met het grootste toestel dat op Schiphol kan landen, de A380. Het duurt altijd wel even voor groep en bagage herenigd zijn en dan is het tijd om de inzwaaiers te ontmoeten in aankomst 4. 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.