ZA122 | Onderweg naar Ten Boer

Geplaatst op 20 aug 2022 - 11:50

De groep is veilig geland in Brussel en nu onderweg naar Ten Boer. De verwachte aankomsttijd is wel wat later dan gepland. We houden jullie via nieuwsberichten op de hoogte...

Gelukkig is de bus vanaf Brussel een stuk ruimer dan de foto uit Zambia. De bus is inmiddels bij Breda en ze verwachtten tussen 15.30 en 16.30 uur in Ten Boer aan te komen. Rond 13.30/14 uur volgt een nieuwe update met meer details over de aankomsttijd. 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.