ZA422 | Groep veilig aangekomen in Zambia

Geplaatst op 26 apr 2022 - 16:05

Met als titel "Arrival of our Dutch friends" appt projectcoördinator Michael Tembo een aantal foto's en video's van de aankomst van de groep in Lusaka, Zambia...

De groep heeft een goede reis gehad, alle bagage is aangekomen en in afwachting van hoofdleider Cees (die een simkaart aan het kopen is) worden de tassen in de bus geladen. Daarna kan de groep haar reis vervolgen, na een overnachting in Lusaka, op weg naar Matuku-Malabi.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.