ZA522 | Het eerste afscheid is begonnen

Geplaatst op 5 aug 2022 - 07:48

We ontvingen een foto van hoofdleider Wilem-Jan op het vliegveld van Lusaka, dat is vroeg, de groep vertrekt pas vanavond, maar hij heeft hier een goede reden voor...

Gisteravond heeft de groep afscheid genomen van Farah. Zij was de groep achterna gereisd en heeft daardoor een ander vliegschema. Ze word vanochtend door Willem-Jan en Moffat uitgezwaaid nadat ze gisteravond al van de groep afscheid heeft genomen. Het was een emotioneel moment! Farah een hele goede reis gewenst!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.