Actiegroep Nijverdal bouwt aan verandering


Groep Nijverdal gaat bouwen aan verandering in Myanmar, Zambia, Zimbabwe en Ghana! Samen met onze projectgenoten en de lokale bevolking willen wij bouwen aan een gebouw (klaslokalen, lerarenwoningen, klinieken enz.) maar ook vooral bouwen aan verandering, bouwen aan een toekomst. Dit jaar gaan wij met ons allen actie voeren zodat wij in de zomer van 2017 allemaal op reis kunnen.Wij bouwen mee

Sponsors van groep Nijverdal

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Tot 7 juli 2017

Pepermuntverkoop

10 juni 2017 om 10:30

Reünie Noetsele

2 april 2017 om 09:00

Hardloopevenement

Tot 4 maart 2017

Deurcollecte Hellendoorn en Nijverdal

Over de werkvakanties van actiegroep Nijverdal

Lerarenwoningen en latrines in Kavinaka, Zambia
Samen met CCAP bouwt World Servants aan verandering in Zambia. Door de leraren woningen en latrines in Kavinaka kunnen de leraren dichtbij de school wonen in een mooi huis met goede voorzieningen.

Lees meer over dit project

Huisvesting voor jongeren met beperking in Chaungsone, Myanmar
Samen met The Leprosy Mission bouwt World Servants aan verandering in Myanmar. Een goed onderkomen betekent voor de kinderen van Chaungsone uitzicht op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Lerarenwoningen in Dimia, Ghana
Samen met AGREDS bouwt World Servants aan verandering in Ghana. Een goed schoolgebouw betekent voor de kinderen van Dimia uitzicht op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Renovatie vakschool in Bulawayo, Zimbabwe
In Zimbabwe werkt World Servants samen met Youth for Christ Zimbabwe. Nederlandse en Afrikaanse jongeren gaan samen aan de slag om een vakschool op te knappen. Op deze school leren jongeren een vak, waardoor ze hun eigen geld kunnen verdienen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants