[oe113] Goed aangekomen

Geplaatst op 23 apr 2013 - 10:00

De groep is gisteren om 10.15 uur vertrokken van Schiphol naar Boedapest in Hongarije om daarna verder te reizen naar Oekraïne.

Op Schiphol was het nog even spannend of iedereen wel mee kon, omdat de vlucht overboekt bleek te zijn. Maar gelukkig heeft iedereen voet op Hongaarse grond kunnen zetten. Via de telefoon heeft de staf doorgegeven dat de groep het goed maakt. Het weer is prima te doen, het is lekker warm. Een volgende keer zal de groep uitgebreider verslag doen van hun belevenissen.

Een hartelijke groet aan iedereen van de deelnemers!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.