Bouw van Kleuterschool in Almás in 2012

Foto's worden opgehaald...

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Almás


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

Er zijn geen berichten.

Prachtig onderhouden gebouwen worden goed gebruikt!

Het gebouw waar in 2012 en 2013 een groep aan heeft gewerkt ziet er nog goed uit. De namen bij de logo's aan de binnenzijde van deze kleuterschool zijn nog goed zichtbaar en de inrichting ziet er zeer mooi uit! Bekijk de foto's voor het resultaat!

Lees meer

Gebruik Kindergarten

Het set-up team van World Servants heeft opnieuw een bezoek gebracht aan de Kindergarten. De school heeft nu deze in gebruik genomen. Het is een mooie ruimte geworden met een vriendelijke uitstraling en wordt met veel inzet gerund.
Op dit moment worden er 35 kinderen opgevangen in de leeftijd van 1,5 tot 6 jaar, verdeeld over 2 groepen.
De oorlog in het oosten van Oekraïne heeft echter veel impact op het dagelijks leven. Door de oorlog zijn de prijzen voor energie en voedsel sterk gestegen (tot 400%). Daarnaast zijn de salarissen van het personeel verminderd. Dit heeft voor de Kindergarten het gevolg dat het gebouw op dit moment niet verder dan 16 graden kan worden verwarmd en de docenten en personeel veel moeten improviseren.
Desalniettemin neemt de gemeenschap haar verantwoordelijkheid om de Kindergarten zo goed als mogelijk draaiende te houden.

Lees meer

Gebied
Partner

Postàn Maradò 4951
vinogradiv
Ukraine
+7 38 06 62 01 91 67
standbyus.ukr@gmail.com

Stand By Us

In 2010 heeft de coördinator de organisatie ‘Stand By Us’ opgericht die zich richt op het verbeteren van de levensomstandigheden van jongeren (voormalig weeskinderen) en gehandicapte kinderen. Er wordt in de komende jaren gewerkt aan een plan om op een goede manier ondersteuning te bieden aan deze doelgroepen. Daarnaast wordt in samenwerking met verschillende gemeenschappen gewerkt aan het renoveren of bouwen van kleuterscholen. Stand by Us werkt samen met verschillende kerken en de lokale overheden om dit te realiseren.