Bouw van Kleuterschool in Almás in 2013

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Almás


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

[oe213] Klaar voor Budapest

Na nog een paar dagen flink gewerkt te hebben en een prachtige overdracht en kinderfeest zijn we klaar voor ons vertrek uit Almas voor een nachtje Budapest.

Lees meer

[oe213] Warm op de bouw

Warme dagen gehad hier in Almas. Meerdere siësta's zorgen voor rust. Cultuurbezoeken gehad bij ziekenhuis, politie en lokale bevolking. Met de bouw gaat het goed. Het hek is al bijna klaar! Leuke activiteiten gehad in de avonduren. Het gaat goed hier.

Lees meer

Prachtig onderhouden gebouwen worden goed gebruikt!

Het gebouw waar in 2012 en 2013 een groep aan heeft gewerkt ziet er nog goed uit. De namen bij de logo's aan de binnenzijde van deze kleuterschool zijn nog goed zichtbaar en de inrichting ziet er zeer mooi uit! Bekijk de foto's voor het resultaat!

Lees meer

Kindergarten well used!

The kindergarten is in good condition. There are 40 children in the kindergarten and 18 staff members. There are 9 children coming from Palad to this kindergarten, as they have no place in their. More and more children are on the waiting list. The kindergarten has a positive effect on the children. They are well prepared for the school. It is a big difference if a child is prepared for school at the kindergarten or not. School teachers can notice the difference. The kindergarten will be 3 years old at 22 December 2016.

Lees meer

Gebied
Partner

Postàn Maradò 4951
vinogradiv
Ukraine
+7 38 06 62 01 91 67
standbyus.ukr@gmail.com

Stand By Us

In 2010 heeft de coördinator de organisatie ‘Stand By Us’ opgericht die zich richt op het verbeteren van de levensomstandigheden van jongeren (voormalig weeskinderen) en gehandicapte kinderen. Er wordt in de komende jaren gewerkt aan een plan om op een goede manier ondersteuning te bieden aan deze doelgroepen. Daarnaast wordt in samenwerking met verschillende gemeenschappen gewerkt aan het renoveren of bouwen van kleuterscholen. Stand by Us werkt samen met verschillende kerken en de lokale overheden om dit te realiseren.