Bangladesh

In Bangladesh bouw je mee aan een trainingscentrum waar mensen met een beperking samen kunnen komen. Dat geeft ze een sterkere positie in de maatschappij. Bouw jij mee aan een plek van verandering?

Meer info

Bolivia

In Bolivia willen we iedereen toegang geven tot goede gezondheidszorg. In Santa Martha bouw je aan de droom van de gemeenschap: een kliniek. Laat jij zien dat een beperking geen reden is om niet te bouwen aan verandering?

Meer info

Zambia

In Zambia gaan we voor gelijke kansen voor iedereen. Ga mee en bouw aan lerarenwoningen, zodat de leraren van de school goed onderdak dichtbij school krijgen en ze zoveel mogelijk voor hun leerlingen klaar kunnen staan.

Meer info

Nederland

In Nederland leer je Jeugddorp De Glind kennen. Daar wonen 120 kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, vanwege een beperking of ingewikkelde thuissituatie. Bouw jij mee aan voorzieningen voor hun ontwikkeling?

Meer info

Sylvan verlegt grenzen in Bangladesh

 

 

Sylvan hoorde via-via over World Servants Onbeperkt. Na wat getwijfel hakte hij de knoop door: hij gaat mee naar Bangladesh.

Lees meer

Voor Maaike gaat een wens in vervulling

 

 

Als klein kind zag ze de 'grote jongens' al in hun World Servants-kleding staan. Ooit zou ze zelf naar de andere kant van de wereld gaan, hoopte ze. Komende zomer is het zover: Maaike gaat naar Bolivia!

Lees meer

Clemens is voor vertrek al veranderd

 

 

Op de EO Jongerendag kwam Clemens twee enthousiaste World Servants tegen. Dat hij een jaar later naar Bolivia zou gaan, had hij toen niet durven dromen. Toch is het bijna zover...

Lees meer

Janneke neemt mensen mee op ontdekkingstocht

 

 

Lang liet Janneke de verwachtingen van anderen haar mogelijkheden bepalen. Reizen opende haar wereld, zelfs met maar 8% zicht. Zo’n ontdekkingstocht wil ze nu aan anderen geven.

Lees meer

Aftermovie 2018

In de zomer van 2018 vertrokken 21 helden naar Bolivia voor het allereerste World Servants Onbeperkt. Beleef hun reis mee in de aftermovie.

Voorbereiding Bangladesh

Pieter en Willem-Jan nemen je mee naar Bangladesh, in de vlogs van hun voorbereidingsreis. Bekijk alvast wat je te wachten staat als je meegaat met Bangladesh Onbeperkt!

Veelgestelde vragen