Voor Maaike ging een jarenlange wens in vervulling

 

 

Als klein kind zag ze de 'grote jongens' al in hun World Servants-kleding staan. Ooit zou ze zelf naar de andere kant van de wereld gaan, hoopte ze. Maaike vertelt over haar reis naar Bolivia.

Lees meer

Sylvan verlegt grenzen in Bangladesh

 

 

Sylvan hoorde via-via over World Servants Onbeperkt. Na wat getwijfel hakte hij de knoop door! Hij vertelt over zijn reis naar Bangladesh

Lees meer

Clemens is voor vertrek al veranderd

 

 

Op de EO Jongerendag kwam Clemens twee enthousiaste World Servants tegen. Dat hij een jaar later naar Bolivia zou gaan, had hij toen niet durven dromen. Toch is het bijna zover...

Lees meer

Janneke neemt mensen mee op ontdekkingstocht

 

 

Lang liet Janneke de verwachtingen van anderen haar mogelijkheden bepalen. Reizen opende haar wereld, zelfs met maar 8% zicht. Zo’n ontdekkingstocht wil ze nu aan anderen geven.

Lees meer

Aftermovie Onbeperkt

Wil jij graag een verschil maken? Bekijk hier de aftermovie van een World Servants Onbeperkt reis naar Bolivia en laat je inspireren!

Voorbereiding Zambia

Hugo en Willem-Jan nemen je mee naar Zambia, in de vlogs van hun voorbereidingsreis. Bekijk alvast wat je te wachten staat als je meegaat met Zambia Onbeperkt!

Voorbereiding Bangladesh

Pieter en Willem-Jan nemen je mee naar Bangladesh, in de vlogs van hun voorbereidingsreis. Bekijk alvast wat je te wachten staat als je meegaat met Bangladesh Onbeperkt!

Veelgestelde vragen