Een feestelijke opening in Primero de Mayo

Project update van 3 november 2022


De sleutel overdrachtDank jullie wel! Taart! Vlees! Directeur van For Vidas Erika speecht

Vorige week ontvingen we het nieuws dat de klaslokalen in Primero de Mayo af zijn. Inmiddels heeft de feestelijke opening plaatsgevonden. Projectcoördinator Carlos deelt trots de foto's.

De hele gemeenschap kwam meevieren en dat kan natuurlijk niet zonder een goed stuk vlees, taart, speeches en de traditionele dans. In de afgelopen maanden is hard doorgewerkt in Primero de Mayo om de school af te krijgen. De bijgevoegde foto's geven een mooi beeld van de verschillende fases van de bouw.

Zoals jullie misschien al hebben ontdekt is het logo van de groep niet meer terug te vinden op het gebouw. Carlos had de schilders duidelijk geïnstrueerd om rond het logo te schilderen. Een nieuwe ijverige schilder had dit echter niet begrepen en in zijn poging om indruk op Carlos te maken had hij, toen Carlos een uurtje weg was om bouwmaterialen te halen, de hele muur wit geschilderd. Inclusief jullie creatie. Carlos baalde flink, maar er was helaas niks meer aan te doen toen hij terug kwam. Gelukkig wordt de dankbaarheid vanuit de gemeenschap voor jullie er niet minder door! Tijdens de opening is een plaatje onthult waarop toch het logo van World Servants en dus een aandenken aan jullie terug te vinden is.