Update uit La-Atari

Project update van 12 april 2021 door Wouter Puppels


Bericht vanuit de community!

Vandaag ontvingen wij een mooi bericht uit La-Atari! De ouderraad van La-Atari heeft het initiatief genomen om zelf onderdeel te zijn van het bouwen van de klaslokalen! Onder leiding van de ouderraad heeft de commnity van La-Atari zich opgedeeld in 6 groepen die afwisselend zullen mee bouwen aan de klaslokalen. Zo zijn er altijd voldoende 'bouwvakkers' om de bouw te realiseren is de community ook echt onderdeel van de bouw van hun nieuwe schoolgebouw!

In een spraakbericht van Agusson Audo, een van de stafleden van de school in La-Atari verteld Agusson dat hij gedurende dit project de afgevaardigde is van de hoofdmeester van de school. Hij is voor de community dus het eerste aanspreekpunt rondom de bouw van de school.
Van de 6 groepen uit de community komen 5 groepen uit La-Atari zelf, de 6e groep zijn ouders die uit het dorp Zekun naast La-Atari komen en waarvan veel kinderen in La-Atari naar school gaan. De 6 groepen zullen onder leiding van een door AG Care ingehuurde bouwvakker zorgen dat het gebouw netjes en op tijd klaar zal zijn.

Agusson verteld dat de nood voor het extra gebouw hoog is, er zitten nu 3 verschillen klassen in 1 klaslokaal. Kun je het je voorstellen? Meer dan 60 kinderen in 1 klaslokaal?!

Agusson deelt ook dat de community de deelnemers erg dankbaar is dat het project, anders dan gepland, toch door kan gaan. Vanuit La-Atari dus een heel groot: DANK JULLIE WEL!