School in Chindenga ziet er prachtig uit!

Project update van 22 mei 2019


LatrinesKerk en tevens klaslokaalLerarenwoning gebouwd door de gemeenschapKlaslokaal gebouwd door gemeenschapBinnenkant van de klaslokalenBinnenkant van de klaslokalenKerk van binnenBinnenkant klaslokaalKlaslokalen gebouwd door WS

Nieuwe foto's en bevindingen uit Chindenga waar World Servants in 2015 klaslokalen en een lerarenwoning heeft gebouwd.

De gemeenschap van Chindenga is erg dankbaar voor alles wat de groep heeft gebracht. De klaslokalen en lerarenwoning zorgen voor beter onderwijs en ruimte voor alle kinderen. Ook is het persentage lessen dat is uitgevallen door regen enorm gedaald. Ze herinneren de groep als liefdevol, ondanks het harde werken was er altijd genoeg tijd voor de groep om met de kinderen te spelen en de rest van de gemeenschap te ontmoeten. De groep toonde wat je met teamwork allemaal kunt bereiken en inmiddels heeft de gemeenschap van Chindenga dit overgenomen.

In februari 2016 moesten we nog rapporteren dat de school en de woning nog niet helemaal waren afgebouwd. Gelukkig is dit inmiddels wel zo, en hoe, de gebouwen zien er prachtig uit. En de gemeenschap heeft niet stil gezeten, want inmiddels is er ook een extra lerarenwoning, klaslokaal en kerk gebouwd. De kerk doet door de weeks dienst als extra klaslokaal. In totaal zijn er nu vijf klaslokalen en vijf lerarenwoningen.

Wat een project al niet te weeg kan brengen. Bedankt namens de inwoners van Chindenga!