En update van Rev Timothy

Standaard Set-up bezoek van 28 februari 2015


Binnenkant gebouwWoning in aanbouwNieuwe woningenDeuren erin gezet

Bij mijn bezoek op 3 september zag ik dat er vooruitgang is geboekt bij het werk aan de watervoorziening. Op die dag is er dieper gegraven en heb ik met eigen ogen gezien dat er water is gevonden.
Toen ik later weer met Mafumphizi belde hoorde ik dat er cement is gestort op het gat zo dat het klaar is voor het monteren van de pomp. Ik heb om een offerte voor de pomp gevraagd zo dat deze zo spoedig mogelijk, aangeschaft en geïnstalleerd kan worden.

Er is ook goede vooruitgang geboekt met de nieuwe huizen. De timmerlieden hebben deuren erin gezet en binnenkort zullen ze aan de slag gaan met het plaatsen van de ramen.

Wij hebben ook contact gehad met the District Health Office in Kasungu. Ze waren enthousiast om te horen over de voortgang van het project. Afgesproken is er voorbereidingen gemaakt zullen worden voor het inrichten van de kliniek en het aannemen van personeel.

Zodra de ramen klaar zijn en de waterpomp is geïnstalleerd gaan wij weer een bezoek brengen aan the District Health Officer om verder afspraken te maken voor de opening van het gebouw.