Binnenkort 7 klaslokalen in Molozi

Project update van 14 februari 2023 door Danny Hogeboom en Haye Otten


School voedselprogrammaWoning gebouwd in 2013 ism met World ServantsWoning gebouwd in 2013 ism met World ServantsKlaslokalen bijna afgemaakt door de overheidWoning gebouwd in 2013 ism met World Servants

Voor het project had Molozi maar twee klaslokalen, met hulp van World Servants zijn er in de coronatijd twee lokalen bijgebouwd. Binnenkort worden drie lokalen opgeleverd door de overheid.

Helaas werden we vandaag niet verwacht, waardoor er maar twee leraressen aanwezig waren. We hebben wel kunnen zien dat de ontwikkeling doorgaat in Molozi. In 2020 waren er twee klaslokalen, in 2021 al vier en rond de zomer van dit jaar zullen er nog drie klaslokalen opgeleverd worden, waardoor elke 'grade' (1-7) zijn eigen lokaal heeft. De gemeenschap van Molozi ziet er naar uit en maakt al plannen voor een 8ste en een 9e lokaal, zodat ze ook grade 8 en 9 kunnen aanbieden aan de kinderen.

De klaslokalen zien er goed uit, alleen de vloer is wel erg snel kapot gegaan. De school is zelf verantwoordelijk om dit te maken, CCAP houdt dit in de gaten.