Stichtingen en fondsen

Uw vermogen inzetten om te bouwen aan verandering? World Servants heeft 35 jaar ervaring in het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten die bijdragen aan duurzame verandering en onderdeel zijn van een groter onderwijs-, gezondheidszorg-, water & sanitatie (WASH)-, sociaal maatschappelijk of fairtrade programma van een partnerorganisatie. Onze partners zijn werkzaam in verschillende landen in Afrika, Latijns-Amerika, Azië en in Nederland.

Daarnaast bouwt World Servants aan verandering in Nederland door jongeren uit te dagen om uit hun ‘comfortzone’ te komen en samen te werken en te leven met mensen in een andere cultuur. 'Iedereen kan dienen' dus ook jongeren met een (lichamelijke) beperkingen. Onze droom is dat al onze projecten 'Onbeperkt' (inclusief) worden. Tijdens het voorbereidingstraject in Nederland stimuleert World Servants de jongeren om verschillende groepen in hun omgeving bij de fondsenwervende activiteiten te betrekken en zo te zorgen voor meer sociaal / maatschappelijke betrokkenheid. Na het project zien we dat veel jongeren de opgedane ervaringen weten om te zetten in concreet handelen. Lees hier wat we allemaal bereiken.

Graag onderzoeken wij in een persoonlijk gesprek hoe uw Familie- of Vermogensfonds zou kunnen participeren in het bereiken van deze belangrijke veranderingen. Wij verzorgen graag een presentatie over ons werk. World Servants biedt verder diverse andere mogelijkheden voor nadere kennismaking. Zo nodigen wij u graag uit voor een van onze activiteiten als het Festival. Het is mogelijk om mee te gaan met een voorbereidingsreis naar een van de projectlanden die World Servants jaarlijks maakt. 

Meer informatie over onze organisatie kunt u hier vinden. 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie bijvoorbeeld door een persoonlijk gesprek of een presentatie? 

Neemt u dan contact op met Jan van der Leest. Dat kan direct via een mail bericht naar janvanderLeest@worldservants.nl of door te bellen naar 0561-614857.

 

Projecten Aanpak Resultaten