Stichtingen en fondsen

Uw vermogen inzetten op te bouwen aan verandering?

World Servants heeft 30 jaar ervaring in het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten die bijdragen aan duurzame verandering en onderdeel zijn van een groter onderwijs-, gezondheidszorg-, water & sanitatie (WASH)- of sociaal maatschappelijk programma van een partnerorganisatie. Onze partners zijn werkzaam in verschillende landen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië.

Daarnaast bouwt World Servants aan verandering in Nederland door jongeren uit te dagen om uit hun ‘comfortzone’ te komen en samen te werken en te leven met mensen in een andere cultuur. Ze stimuleren om de opgedane ervaringen na terugkomst om te zetten in concreet handelen. Lees hier wat we allemaal bereiken.

Graag onderzoeken wij in persoonlijk gesprek hoe uw Familie- of Vermogensfonds zou kunnen participeren in het bereiken van deze belangrijke veranderingen. Ook verzorgen wij graag een presentatie over het werk van World Servants. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met Jan van der Leest. Mail naar janvanderleest@worldservants.nl of bel naar 0561-614857.

World Servants biedt daarnaast diverse andere mogelijkheden voor nadere kennismaking. Zo bent u van harte welkom op onze activiteiten; het Leidersweekend, Voorbereidingsweekend voor de deelnemers en het Festival. Tijdens de zaterdag van het Voorbereidingsweekend organiseren we een bijeenkomst voor vertegenwoordigers van fondsen en stichtingen.

Ook is het mogelijk om mee te gaan met een voorbereidingsreis naar een van de projectlanden die World Servants jaarlijks maakt. Maar ook een op maat gemaakte donorreis is mogelijk.

Meer informatie over onze organisatie kunt u hier vinden. 

Projecten Aanpak Resultaten