Stichtingen en fondsen

Uw vermogen inzetten om te bouwen aan verandering? World Servants heeft 30 jaar ervaring in het uitvoeren van kleinschalige bouwprojecten die bijdragen aan duurzame verandering en onderdeel zijn van een groter onderwijs-, gezondheidszorg-, water & sanitatie (WASH)-, sociaal maatschappelijk of fairtrade programma van een partnerorganisatie. Onze partners zijn werkzaam in verschillende landen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië.

Daarnaast bouwt World Servants aan verandering in Nederland door jongeren uit te dagen om uit hun ‘comfortzone’ te komen en samen te werken en te leven met mensen in een andere cultuur. Ze stimuleren om de opgedane ervaringen na terugkomst om te zetten in concreet handelen. Lees hier wat we allemaal bereiken.

Graag onderzoeken wij in persoonlijk gesprek hoe uw Familie- of Vermogensfonds zou kunnen participeren in het bereiken van deze belangrijke veranderingen. Ook verzorgen wij graag een presentatie over het werk van World Servants. 

World Servants biedt daarnaast diverse andere mogelijkheden voor nadere kennismaking. Zo bent u van harte welkom op onze activiteiten; het Leidersweekend, Voorbereidingsweekend voor de deelnemers en het Festival. Tijdens de zaterdag van het Voorbereidingsweekend organiseren we een bijeenkomst voor vertegenwoordigers van fondsen en stichtingen. Meer informatie over onze organisatie kunt u hier vinden. 

Het is mogelijk om mee te gaan met een voorbereidingsreis naar een van de projectlanden die World Servants jaarlijks maakt. Ook een op maat gemaakte donorreis is mogelijk!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie bijvoorbeeld door een persoonlijk gesprek of een presentatie? 

Neemt u dan contact op met Jan van der Leest. Dat kan direct via een mail bericht naar janvanderLeest@worldservants.nl of door te bellen naar 0561-614857.

 

Projecten Aanpak Resultaten