Veiligheidskleding

  • Met de juiste outfit voel je je goed op de bouwplaats

 

Actiegroep Appingedam verkoopt tijdens het voorbereidingsweekend veiligheidskleding en schoenen, tegen gesponsorde prijzen. Om er zeker van te zijn dat jouw maat beschikbaar is, adviseren we je om uiterlijk de zondag voor het voorbereidingsweekend je bestelling te doen via onderstaand formulier. Je kunt op het Voorbereidingsweekend je bestelling dan ophalen bij de kledingverkoopstand. Bij het afhalen kun je contant betalen en pinnen. 

Tijdens het weekend is er de mogelijkheid om te passen. Ook is er tijdens het weekend losse verkoop voor als je niet van tevoren besteld hebt. 

Vragen kun je stellen via veiligheidskleding@worldservants.nl.

Artikelen

Veiligheidsschoenen Volnerf lederen bovenwerk, PU zool in twee hardheden, gevoerde tong, CE 345, S3, stalen neus + zool + overneus (S3o HG zwart Napels 53333). Verkrijgbare maten: 37 t/m 48. Op de bouwplaats is dragen van veiligheidsschoenen minimaal klasse S3 verplicht voor alle deelnemers.  €30,-
Werkhandschoenen Handschoen met latex geruwde coating voor goede droge en natte grip, prima schuur-, steek- en snijweerstand, ventilerende rug, voorzien van tricot boord, CE cat. 2 (Model: Showa Groen). €3,-
Nomad pet met neklap Nomad Legionaire Cap met neklap, Beige. €10,-
Werkbroek Workerbroek met loshangende voorzakken, dijbeenzak, kniezakken met versteviging, gulpsluiting met rits, 2 achterzakken, duimstokzak, hamerlus en riemlussen. 65% polyester, 35% katoen, 280gr/m2 (Jomo Nevada Worker P/K). Verkrijgbare maten: 44 t/m 66.

Bekijk de maattabel

€30,-
    Tuinbroek Tuinbroek in de kleuren Delftsblauw, roze, fuchsia, oranje-groen of geel-fuchsia (klik op de foto voor een modeshow). Verkrijgbare maten: 44 t/m 66.

Bekijk de maattabel

€20,-
Zonnebril Voorkom beschadiging aan dure zonnebrillen als gevolg van fijnstof. Bescherm je ogen tegen zonlicht. €10,-

Bestelformulier