Veiligheidskleding

Voel je goed op de bouwplaats

  • Met de juiste outfit voel je je goed op de bouwplaats

Om blessures te voorkomen is het belangrijk dat je op de bouwplaats veilige kleding draagt. Actiegroep Appingedam verkoopt in voorbereiding op je project veiligheidskleding en -schoenen, tegen vriendelijke prijzen.

Om er zeker van te zijn dat jouw maat beschikbaar is, adviseren we je om uiterlijk de zondag voor de voorbereidingsdag op 27 juni je bestelling te doen via onderstaand formulier. Je kunt op 27 juni je bestelling dan ophalen bij de kledingverkoopstand.

Tijdens de training is er de mogelijkheid om te passen. Ook is er losse verkoop voor als je niet van tevoren besteld hebt. Bij het afhalen kun je contant betalen en pinnen. 

Vragen kun je stellen via veiligheidskleding@worldservants.nl.

Artikelen

Veiligheidsschoenen Volnerf lederen bovenwerk, PU zool in twee hardheden, gevoerde tong, CE 345, S3, stalen neus + zool + overneus (S3o HG zwart Napels 53333). Verkrijgbare maten: 37 t/m 48. Op de bouwplaats is dragen van veiligheidsschoenen minimaal klasse S3 verplicht voor alle deelnemers.  €30,-
Werkhandschoenen Handschoen met latex geruwde coating voor goede droge en natte grip, prima schuur-, steek- en snijweerstand, ventilerende rug, voorzien van tricot boord, CE cat. 2 (Model: Showa Groen). €3,-
Nomad pet met neklap Nomad Legionaire Cap met neklap, Beige. €10,-
Werkbroek Workerbroek met loshangende voorzakken, dijbeenzak, kniezakken met versteviging, gulpsluiting met rits, 2 achterzakken, duimstokzak, hamerlus en riemlussen. 65% polyester, 35% katoen, 280gr/m2 (Jomo Nevada Worker P/K). Verkrijgbare maten: 44 t/m 66.

Bekijk de maattabel

€30,-
    Tuinbroek Tuinbroek in de kleuren Delftsblauw, roze, fuchsia, oranje-groen of geel-fuchsia (klik op de foto voor een modeshow). Verkrijgbare maten: 44 t/m 66.

Bekijk de maattabel

€20,-
Zonnebril Voorkom beschadiging aan dure zonnebrillen als gevolg van fijnstof. Bescherm je ogen tegen zonlicht. €10,-

Bestelformulier