Vincent Sichinga 10 jaar coördinator in Malawi

Geplaatst op 18 aug 2015 - 12:29

Net voor het afscheid heeft de Malawi-groep Vincent Sichinga in het zonnetje gezet. Hij is tien jaar coördinator van de programma's van World Servants in Malawi. 

In tien jaar ontving Vincent 37 groepen en in totaal 1.137 deelnemers. Vincent ontving een oorkonde en een gepersonaliseerde troffel. World Servants is erg dankbaar voor de samenwerking met partnerorganisatie CCAP, die Vincent samen met zijn collega's tot een heel succesvolle samenwerking maakt. 

Wat is jouw mooiste herinnering aan de samenwerking met Vincent? Deel 'm hier: 

 

Vincent Sichinga is tien jaar coördinator in Malawi! Hij is flink in het zonnetje gezet door de groep. Ben jij één van de 1.137 deelnemers die met Vincent op pad is geweest? Bedank hem hier!

Posted by World Servants on Tuesday, August 18, 2015

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.