Voorbereidingsweekend

zaterdag 3 mei - 9:00 tot zondag 4 mei - 15:30

Summercamp Heino, Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe

Voeg toe aan je agenda

Op 3 en 4 mei is het voorbereidingsweekend. Om in 2025 goed voorbereid op reis te kunnen gaan is het bijwonen van het volledige weekend verplicht.

We verwachten je op zaterdagochtend tussen 9.00 uur en 9.45 uur op Summercamp Heino (Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe). Je maakt bij aankomst meteen kennis met je groep. Het weekend wordt zondagmiddag om ongeveer 15.30 uur afgesloten. Na het voorbereidingsweekend zul je nog enthousiaster zijn om op reis te gaan. We rekenen op je komst.

Programma in hoofdlijnen

Zaterdag:

 • ochtend: inschrijving, kennismaking met je groep en gezamenlijke start
 • middag: teambuilding en projectbijeenkomst
 • avond: gezamenlijk avondprogramma

Zondag:

 • ochtend: goedemorgengesprek, viering en uitwerking thema
 • middag: informatie per project en afsluiting; gelijktijdig: bijeenkomst voor ouders

Praktische zaken

Meenemen

 • Een World Servants T-shirt (Heb je er nog geen? Gebruik dan de voucher die je na aanmelding kreeg om er gratis een te bestellen via worldservants.nl/webshop of koop je shirt bij de kledingshop op het terrein)
 • Handdoeken;
 • Kussensloop, slaapzak en hoeslaken;
 • Toiletspullen;
 • Bijbel, schrijfblok en pen;
 • Waterflesje voor tijdens de programma's in de sporthal;
 • Makkelijk zittende kleding.

Let op: Er is geen plaats voor het bewaren van waardevolle spullen, dus laat die thuis!

Instagram en Facebook

De laatste nieuwtjes kun je kwijt op je social media met de hashtag #VBW25. Alle filmpjes vind je na het weekend op ons Youtubekanaal.

World Servants-outfit te koop

Tijdens het voorbereidingsweekend kun je terecht bij een kraam met World Servants-kleding. Je kunt hier T-shirts, truien, jassen, tuinbroeken, tassen, paraplu's, petten en doppers kopen. Betalen kan heel gemakkelijk met je pinpas. Je kunt ook alvast bestellen via de worldservants.nl/webshop. Om zeker te weten dat jouw product voor je klaar ligt, moet je bestelling uiterlijk 2 weken voor het VBW binnen zijn. Voor een groepsbestelling is dit uiterlijk 3 weken voor het VBW. Heb je nog een kapotte World Servants-tas thuis? Neem 'm mee naar het voorbereidingsweekend en ruil 'm bij de balie om voor een nieuwe.

Vrijwilliger zijn?

Wil je meehelpen aan de praktische organisatie van het Voorbereidingsweekend? Laat het weten aan de vrijwilligerscoördinator van dit weekend: Joëlle Brouwer. Je houdt je dan onder anderen bezig met het inrichten van het terrein, het aankleden van ruimtes, de ontvangst van de gasten, het begeleiden van de verkeersstroom en hulp voor en tijdens de plenaire programma's. Wil je na afloop van het weekend nog graag even blijven hangen? Op zondagmiddag kunnen we wel wat extra hulp gebruiken bij het opruimen van het terrein. Wil je helpen? Meld je dan tijdens het weekend bij de informatiebalie of mail van tevoren vast naar Joëlle.

Deelnemersinformatie

Alle praktische informatie over je deelname aan een World Servants-project lees je in de deelnemersinformatie. De deelnemersinformatie kun je vinden op Mijn World Servants.

Aftermovie

Bekijk de aftermovie van 2024 om alvast in de stemming te komen.