Voorbereidingsweekend

zaterdag 24 april - 12:45 tot zondag 25 april - 12:00

Voeg toe aan je agenda

Op 24 en 25 april is het voorbereidingsweekend. Natuurlijk niet met achthonderd enthousiastelingen in een zaal, maar niet minder enthousiasmerend. 

 

Ontmoeting in tweetallen

Je hoeft het programma niet ongezellig in je eentje bij te wonen, want je leidersteam maakt een indeling van deelnemers die het programma op zaterdag samen mee gaan maken! Op Mijn World Servants vind je de indeling, die leiders misschien ook wel in de appgroep van je project zetten.

Op zondag kun je het programma meemaken vanuit je eigen huis, samen met ouders en andere belangstellenden.

 

Zaterdag

 

Zondag

 

Livestream

Aandachtspunten voor de livestream:

  •     Voor de training heb je een laptop of computer met (ingebouwde) webcam/microfoon en speaker nodig, en jullie telefoons. Omdat je de hele dag onder de pannen bent is het handig om je opladers bij de hand te houden.
  • Als je inlogt, stel dan als naam jullie voornamen, rol en projectcode in. Dan weet iedereen de hele dag door wie je bent.
  • Het is handig dat je de stream de hele dag aan laat staan, ook tijdens de maaltijden.
  • Zorg dat je op tijd online komt, zodat je de tijd hebt om technische problemen te tackelen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact op via ons whatsappnummer: 06 111 07 113. Dat kan de hele dag door. Je kunt dit nummer alleen whatsappen, niet bellen.