Voorbereidingsweekend

zaterdag 24 april - 9:00 tot zondag 25 april - 15:30

Summercamp Heino, Schaarshoekweg 1, Wijhe

Voeg toe aan je agenda

Alle deelnemers van de zomerprojecten worden verwacht op het voorbereidingsweekend. Je krijgt daar meer informatie over jouw project: de reis, bouw, veiligheid, medische voorzieningen, armoede en de andere cultuur komen aan bod. Daarnaast bespreek je met je projectgenoten wat je verwacht van het project. Lees op deze pagina alles over het voorbereidingsweekend en wat je mee moet nemen.

Uitnodiging

We verwachten je op zaterdagochtend tussen 9.00 uur en 9.45 uur op Summercamp Heino (Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe). Je maakt bij aankomst meteen kennis met je groep.

Het weekend wordt zondagmiddag om ongeveer 15.30 uur afgesloten. Tijdens het weekend kan je achterban via facebook.com/worldservantsNL op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt In Heino.

Na het voorbereidingsweekend zul je nog enthousiaster zijn om op reis te gaan. We rekenen op je komst.

Programma in hoofdlijnen

Zaterdag:

 • ochtend: inschrijving, kennismaking met je groep en gezamenlijke start
 • middag: teambuilding en projectbijeenkomst
 • avond: gezamenlijk avondprogramma

Zondag:

 • ochtend: goedemorgengesprek, viering en uitwerking thema
 • middag: informatie per project en afsluiting; gelijktijdig: bijeenkomst voor ouders

Meenemen

 • De spullen voor je visumaanvraag – heb je voor jouw reis een visum nodig?
 • De toestemmingsverklaring van je ouders als je tijdens je project nog geen 18 jaar bent
 • Een World Servants T-shirt
  (Heb je er nog geen? Gebruik dan de voucher die je na aanmelding kreeg om er gratis een te bestellen via worldservants.nl/webshop of koop je shirt bij de kledingshop op het terrein)
 • Handdoeken;
 • Kussensloop, slaapzak en hoeslaken;
 • Toiletspullen;
 • Bijbel, schrijfblok en pen;
 • Makkelijk zittende kleding.

Let op: Er is geen plaats voor het bewaren van waardevolle spullen, dus laat die thuis!

Instagram en Facebook

De laatste nieuwtjes kun je kwijt op Instagram en Facebook met de hashtag #VBW21. Alle filmpjes vind je na het weekend op ons Youtubekanaal.

World Servants-outfit te koop

Tijdens het voorbereidingsweekend kun je terecht bij een kraam met World Servants-kleding. Je kunt hier T-shirts, truien, jassen, tuinbroeken, tassen, paraplu's, petten en doppers kopen. Betalen kan heel gemakkelijk met je pinpas. Je kunt ook alvast bestellen via de worldservants.nl/webshop, zodat je zeker weet dat jouw product voor je klaar ligt. Heb je nog een kapotte World Servants-tas thuis? Neem 'm mee naar het voorbereidingsweekend en ruil 'm bij de balie om voor een nieuwe.

Veiligheidskleding en -schoenen bestellen

Op een World Servants-bouwplaats zijn veiligheidsschoenen verplicht. Actiegroep Appingedam heeft geregeld dat het mogelijk is om tegen gesponsorde prijzen veiligheidskleding en -schoenen te bestellen. Als je uiterlijk een week van tevoren jouw bestelling doorgeeft via worldservants.nl/veiligheidskleding, ligt je bestelling voor je klaar tijdens het voorbereidingsweekend.

Deelnemersinformatie

Alle praktische informatie over je deelname aan een World Servants-project lees je in de deelnemersinformatie. De deelnemersinformatie kun je vinden op Mijn World Servants.