Actiegroep Westerkwartier bouwt aan verandering


De projecten van 2020 gaan niet door, maar actiegroep Westerkwartier blijft actief. Voor 2021 zijn er weer veel jongeren klaar om op project te gaan naar heel veel verschillende projectlandenWij bouwen mee

Sponsors van groep Westerkwartier

Updates

20 mei 2020

Nieuws over de projecten van actiegroep Westerkwartier

31 maart 2020

Worldservants Westerkwartier, de talentendienst en Corona

Acties

Tot 11 juni 2021

Groepssponsoring 2021

27 maart 2021 om 12:00

Potgrond 27 maart omgeving Leek

20 februari 2021 om 17:00

Stamppot 20 feb 2021

Tot 12 december 2020

Collecte 2020

Over de werkvakanties van actiegroep Westerkwartier

klaslokalen in La-Atari, Ghana
Partnerorganisatie AG Care zet zich in voor toegankelijk onderwijs in Ghana. World Servants droomt ook van deze verandering. Samen bouw je mee aan klaslokalen voor de school in La-Atari.

Lees meer over dit project

klaslokaal en eetzaal in Los Naranjos, Panama
In Panama is veel verborgen armoede en hebben niet alle kinderen de kans om onderwijs te volgen. Daarom gaan we in Los Naranjos werken aan de uitbreiding van een bijzondere middelbare school. Dit doet World Servants in samenwerking met de christelijke organisatie Formando Vidas. Deze organisatie leert docenten om Bijbelse principes in het onderwijs toe te passen. Formando Vidas zet zich ook in voor kwetsbare kinderen

Lees meer over dit project

klaslokalen in Kathmandu, Nepal
Door te bouwen aan de school in Kathmandu krijgen de kinderen kwalitatief goede en gelijke kansen, ongeacht huidskleur, kaste, religie en economische achtergrond. Je bouwt mee aan een rechtvaardige toekomst voor alle kinderen.

Lees meer over dit project

kleuterschool, latrines en keuken in Anguru, Uganda
Samen met Red een Kind en AEE Uganda gaat World Servants bouwen aan verandering in Oeganda. De klaslokalen, latrines en een keuken zorgen voor betere onderwijs faciliteiten voor de kinderen in Anguru.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants